OVO JE ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Mnogo je lepa a tek da vidite KO je njem PARTNER , ima veze sa filmom ”Južni vetar” (FOTO)

Ćerka Jovana Memodovića, Maša vrlo retko se pojavljuje u javnosti, te svoj život vodi daleko od radoznalih pripadnika sedme sile.

Prirodom posla, popularni voditelj Jovan Memedović vrlo često pojavljuje se u javnosti, no vrlo retko to čini u društvu svoje ćerke, Maše.

Ona je pre izvesnog vremena donela odluku da svoj život vodi daleko od očiju javnosti, a njen otac tu odluku poštuje.

No, sudeći po Mašinom Instagram profilu, mnoga interesovanja, hobije ali i talente nasledila je od svog oca, poznatog voditelja.

Jovanova naslednica oprobala se i u svetu kinematografije, odnosno produkcije, umetničke fotografije, a njena ljubav prema prirodi nikada nije bila sporna.

Pojedini domaći mediji spekulišu da je upravo u jednoj od svojih sfera interesovanja Maša pronašla i emotivnog partnera, koji je uspeo da joj osvoji srce.

U pitanju je filmski reditelj Bogosav Apostolović, kome u zvaničnoj biografiji stoji da je, između ostalog, bio i kasting direktor i asistent direktora filma ‘Južni vetar 2 – Ubrzanje’.

Izvor: gloria.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …