MUŠKARAC NA PLAŽI HTEO DA DOTAKNE VODU A ONDA: Pretrnuo od straha ispred njega IZLETELO OVO (VIDEO)

B.J. i njegova supruga – koji putuju širom zemlje od maja 2021. sa svojom decom i dokumentuju to na svojoj Instragam stranici – odlučili su da ne puste svoju decu da se igraju u moru

Nedavno je zabeležen šokantan trenutak kada je jedan tata stajao na metar od smrtonosne pretnje dok je testirao da li je more bezbedno za njegovu decu.

B.J. i njegova supruga bili su na plaži u Australiji sa svoje dvoje dece kada je iznenada primetio ogromnu tigrastu ajkulu kako vreba blizu obale.

Na snimku objavljenom na njihovom Jutjub kanalu, tata se može videti kako hoda do ivice vode u zalivu Ajkula. On potom kreće nogom u more i zatrese njom, zbog čega se voda ustalasala.

Ali za nekoliko trenutaka izgleda da se tamna pojava počela udaljavati na svega nekoliko stopa od njega. Par je tada shvatio da imaju posla sa tigrastom ajkulom koja se šunjala blizu obale.

B.J. i njegova supruga – koji putuju širom zemlje od maja 2021. sa svojom decom i dokumentuju to na svojoj Instragam stranici – odlučili su da ne puste svoju decu da se igraju u moru.

– Krenuli smo na kupanje i primetili smo peraje, pa je moj muž malo prskao nogom po vodi da vidi da li je agresivna i zapljusno je pravo na ajkulu. Odlučili smo da ne plivamo sa decom tamo – rekla je žena za “Femail”.

Mnogi su bili iznenađeni koliko je bilo teško primetiti zver, uprkos tome što je voda bila kristalno čista.

– Uprkos čistoj vodi, bilo je teško videti je sve dok nije ušla u veoma plitku vodu – rekao je jedan od pratilaca na Instagramu.

– Bio sam spreman da se smejem ljudima koji su preterano paranoični, ali onda se ona pojavila. Ok pošteno – rekao je drugi.

Tigraste ajkule mogu da narastu do 7,62 metra dužine i da teže do 635 kilograma i za njih se kaže da su odgovorne za više napada na ljude nego bilo koja vrsta osim velikih belih ajkula.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …