OVAKO PROĐEŠ KADA PLATIŠ NA POPUSTU: Internet je eksplodirao zbog OVOG snimka (VIDEO)

“Ovako je prošla moja prva tetovaža u petak 13.”, napisala je Vanija u svom videu na TikToku, u kojem je pokazala tetovažu koju je, zbog promocije, umesto 60, platila samo 13 dolara.

Kada je videla kako je ispala tetovaža koju je dugo želela, jedna žena je ostala toliko užasnuta da je odlučila odmah da je prekrije. Vanija, koja živi u Kaliforniji, kaže da je uplatila promociju koju je osmislio salon za tetovaže povodom petka 13-og, te odabrala da na svojoj koži nosi crtež lika iz japanskog crtanog filma, međutim, rezultat je bio daleko od onog kojem se nadala.

“Ovako je prošla moja prva tetovaža u petak 13.”, napisala je Vanija u svom videu na TikToku, u kojem je pokazala tetovažu koju je, zbog promocije, umesto 60, platila samo 13 dolara.

@vaniyabean was having fun with the filter until i actually realized how bad the tattoo is… now i need to cover it 😖 #greenscreen #greenscreenvideo #fridaythe13th #tattoos #cryingfilter ♬ OG THE PASTELS – Kneely_Knight

Odabrala je lik zeca sa crnim šeširom na kojem je ružičasta lobanja i crnim đavoljim repom. Nakon tretmana, Vanija je požurila na posao i tek nakon nekog vremena shvatila koliko loše izgleda tetovaža.

Gledaoci su bili šokirani greškama i grubim radom koje su uočili na tetovaži.

“Bukvalno izgleda kao loš crtež markerom”, “Šta se desilo sa ustima i nosom? Postali su jedna crna mrlja!” , “Ne, radije bih nosio crni kvadrat na ruci”, pisali su pratioci.

@vaniyabean Reply to @zorakian ♬ original sound – ClubHouseVideos

Vanija je rekla da je tatu umetnik koristio šablon da bi ucrtao lik iz crtanog filma, ali je ispalo gore nego što je očekivala. Njena dva prijatelja su se takođe istetovirala na petak 13. i završila sa stvarno lošim crtežima.

“To bi trebalo da bude Kuromi, ali je kao Kuromi na drogama”, rekla je ona.

Vanija je kontaktirala menadžera salona i uspela da popravi tetovažu, ali i dobije svoj novac nazad.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …