OTROVNICA UJELA DETE (4) Užas u Leskovcu: Hitno prevezen na Infektivno! Meštani: “Cela ulica je PUNA ZMIJA, mile na sve strane”

Četvorogodišnji mališan se ispred kapije porodične kuće u selu Draškovac kod Leskovca igrao ujutru 24. juna sa sestrama i odjednom je vrisnuo, a njegova majka je čula vrisak i brzinm munje izletela iz kuće. Imala je šta da vidi – crnu zmiju kako se uvlači u zid.

Kasnijom analizom utvrđeno je da je zmija bila otrovna.

„Videla sam ubod i odmah pozvala hitnu pomoć. Prevezen je na Infektivno odeljenje u Leskovac gde je utvrđeno da se radi o zmiji otrovnici jer je moje dete dobilo modre otoke“, priča usplahirana majka Tijana.

Dete je dobilo serum i prevezeno je na Dečju kliniku Niš. Sada je dobro, ali je majka očajna.

Kuća ove pordice nalazi se u centru Draškovca u maloj asfaltiranoj ulici, ali majka Tijana tvrdi da je cela ulica puna zmija i da one ulaze u kuće – u kuhinje, dnevne i spavaće sobe, podrume… U njenu sobu je pre neki dan takođe ušla crna zmija, koja je na fotografiji.

„Mile na sve strane. Ne znamo kome da se obratimo za pomoć. Slučaj smo prijavili policiji, zvali smo ZOO Planet, nismo ih našli…Očajni smo“, veli.

U ZOO Planetu kažu da oni nisu nadležni, posebno za zmije otrovnice, te da je reč o udruženju i da ih ima malo.

„Naš dečak je istraumiran. Sada ne sme ni napolje da izađe, a po meni, nije siguran ni u našoj kući, a nisu sigurni ni ljudi i deca iz komšiluka, jer, koliko među tim zmijama ima otrovnica?“, tvrdi sagovornica.

Foto: RINA
Izvor: Jugmedia.rs/Kurir.rs

Check Also

OBRT U ISTRAZI UBISTVA MALE DANKE? Otkriveno čiji su TRAGOVI KRVI pronađeni u automobilu osumnjičenih

Tragovi krvi nađeni u službenom vozilu “Vodovoda” iz Bora pripadaju jednom od dvojice osumnjičenih za …