Naša legendarna glumica vodila bitku protiv opake bolesti, operacija bila zakazana ali ona nije otišla, evo šta tvrdi da je izlečilo

Zinaida je ispričala svoje iskustvo i otkrila šta ju je, po njenom mišljenju, potpuno izlečilo.

Naša proslavljena filmska, pozorišna i televizijska glumica, Zinaida Dedakin, u jednoj emisiji ispričala je kako je uspela da pobedi u borbi protiv opake bolesti.

Glumica je otkrila da joj je bila već zakazana operacija, međutim, pre intervencije je posetila psihoterapeuta i kako kaže, seanse su joj mnogo pomogle.

– Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sam u “bele misli”, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji – ispričala je Zinaida, a potom dodala:

– Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili ne veruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama – ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

Ona je objasnila da je posle psihoterapije, kojom je vratila ljubav i radost prema sebi, pobedila opaku bolest. Iako je imala zakazanu operaciju, na nju nije otišla jer se, kako kaže, tumor “istopio”. Od tada smatra da je jako važno zahvaliti se na svakoj tegobi i doživljaju, jer iz svega što se čoveku dogodi u životu može izvući pouku.

Foto: Youtube Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet – Zvanični kanal
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija. Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, …