“Mislim da još nisam svesna…” Slavica Ćukteraš GRCA U SUZAMA, pevačica iznela SVE o odnosu s bivšim mužem

Progovorila je o teškom periodu u životu s obzirom da bitku za starateljstvo nad ćerkom vodi već duže vreme.

Nakon razvoda od Vladimira Avramova 2019. godine, Slavica Ćukteraš nije imala dobar odnos sa bivšim, iako ih je spajala ćerka Viktorija.

Pevačica je sada otkrila da su došli do zajedničkog jezika i rešili borbu za starateljstvo, te da se sada zajedno smeju sa mezimicom.

– Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužu poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna – rekla je Slavica za i potom dodala kako je taj susret izgledao.

– Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao – rekla je pevačica na ivici suza.

– Mislim da još nisam svesna celog ishoda. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu… Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta.

Vlada je obradovao ćerku i Slavicu nekretninom u Novom Sadu.

– Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dve preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dve osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto jedan lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi – iskrena je Slavica, te je dodala:

– Pravi je ženski stan, za dve dame. Oboje smo je uključili, a ja sam Viktoriji prepustila sve ideje, da bi što pre osetila da joj je to novi dom. Nema cenu kada roditelj vidi srećno dete.

Slavica smatra da im je u odnosu najviše nedostajalo poštovanja.

– Nadam se da se neće više taj ego ni kod koga probuditi. Sve sada mora biti u granicama normale, pažljivo i sa poštovanjem, njega verovatno nismo imali dovoljno. On sada svakodnevno dolazi i viđa je, što je i ranije radio, ali sada više, uzima je, smejemo se zajedno sa njom i pred njom. Kada čovek odluči da neke stvari ostavi iza sebe, moguće je – rekla je pevačica, koja sada puna novog životnog elana, priprema i nove pesme.

Imam dve fantastične pesme, mislila sam da ih izdam u toku leta, ali je gužva. Planiram u septembru ili oktobru, ili što bi Rada rekla, čekam promaju. Zamisli da sam posle 15 godina naišla na pesme koje su stara Slavica. Sama moja situacija mi je oduzimala energiju jer ja ne mogu da se delim, da privatno imam brodolome, a da na poslu ubijam. Nemam toliko snage, anksiozna sam i ne želim na toliko polja da se trošim. Vraćam se – istakla je sa osmehom na licu, a onda je prokomentarisala svoje kolege:

– Jako mi se dopada album Tee Tairović, sve pesme sam slušala po ceo dan kada su izašle. Prija mi taj vrcavi stil. Nisam je nikada videla, ne poznajem je lično – rekla je Slavica, te je dodala:

– Sledi uživanje, rad u studiju i od septembra da dam gas što se tiče nastupa.

Čestitka Tanji
Poznato je da od davnih dana “Zvezda Granda” postoji jaz između Slavice i Tanje Savić, a nas je zanimalo da li je pevačica čestitala koleginici na zakazanoj Areni.

– Nisam, ali evo javno joj čestitam, želim joj puno uspeha. To je definitivno neko od nas trebalo da uradi. Bilo je priča da se okupimo, Tanja nije mogla da se uhvati ni za glavu, ni za rep, kada smo počeli da organizujemo turneju pre dve godine – rekla je i dodala:

– Možda se i to nekada dogodi, u MTS dvorani. Zvaću celu ekipu da budu gosti kada budem napravila koncert.

Fenomen Prija
Na nedavnom koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu, Slavica se na bini pojavila kao gost.

– Nismo do sada nikada sedele duže, mnogo je opuštena, normalna. Shvatam da sam i ja takva nekad bila, to je recept za uspeh. Zato i jeste taj fenomen. Energija koju ima ne može da se prepriča – iskrena je slavica, koja je dodala:

– Pričali smo posle njenog koncerta u bekstejdžu, Filip, ona i ja. Njega znam kada sam započinjala karijeru, i on sam kaže kakve su pesme tada bile.

Youtube printscreen/Blic Tv
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Evo kada GASOVI mogu da otkriju da li imate OPAKU BOLESTI: Jedan SIMPTOM je presudan, OBRATITE PAŽNJU!

Rak jetre je jedna od čestih kancera koji podjednako napada mušku i žensku populaciju Kada …