Melina ušla u stan Harisa Džinovića, nije mogla verovati šta vidi: ‘Odmah me je to pitala’

Razvod Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, nakon 22 godine braka, dugo je plijenio medije zbog mnoštva detalja oko njihovog odnosa. I bivši supružnici i mediji bili su intenzivno angažirani, a par je s javnošću podijelio značajan broj informacija.

Nakon raspada braka, pjevač je nedavno otkrio svoju spremnost na novu ljubavnu vezu, iskazujući svoju emotivnu dostupnost. Nakon toga, nastavio je ocrtavati kvalitete koje traži kod potencijalnog partnera, naglašavajući važnost posjedovanja mudrosti i vodstva.

Haris je izrazio svoj novootkriveni osjećaj oslobođenja, rekavši: “Postigao sam slobodu, i emocionalnu i osobnu. Očaravaju me inteligentne i zadivljujuće žene, iako su one rijetkost.” Dalje je razradio, naglašavajući kvalitete koje traži u partnerici, rekavši: “Ona mora posjedovati normalnost, moralni kompas i snažnu radnu etiku. Ljubav se može manifestirati kroz jednostavne geste, čak i intimne poput fizičke povezanosti. Žene bi trebale pokazivati ​​jaku način razmišljanja, baš kao što bi svi pojedinci trebali.” Haris je te osjećaje prenio u intervjuu srpskoj televizijskoj mreži “Prva”.

U nedavnom intervjuu za Blic otvoreno je rekao kako ne voli imati ženu samo zbog čišćenja, istaknuvši da se sam brine za kućanske poslove.

Pjevačica je naglasila kako su od malih nogu preuzele na sebe peglanje i šivanje svih svojih odjevnih predmeta. Ponosno su se opisivali kao “picajzla”, što je izraz u njihovoj kulturi koji označava perfekcionistu. Dodatno, naveli su i obilje slobodnog vremena, a glazba im je jedina druga obaveza, koja u pravilu traje 2-3 sata navečer. Osim toga, imaju dovoljno slobodnog vremena tijekom dana.

Razradio je svoj pedantan pristup kuhanju, pazeći da nijedno posuđe ili posuđe ne ostane neoprano u sudoperu. Čak i dok se nešto krčka ili prži, on si nađe vremena da to odmah opere. Ova se posveta proteže do završetka obroka, gdje se sve promptno čisti. Spomenuo je i Melinu i njezinu težnju perfekcionizmu.

Prvi susret s Melinom ostao mi je urezan u sjećanje. Bio je to njezin prvi posjet mojoj rezidenciji u Parizu, a čim je otvorila ormar, znatiželjno se raspitivala o prisutnosti druge žene ili kuharice, smatrajući da je nemoguće da muškarac živi sam. Samouvjereno sam je uvjerio da doista živim sam. S ponosom sam objasnio da je sve u mom domu pomno organizirano, od moje kolekcije majica, košulja i hlača, jer sam se smatrao perfekcionistom. Haris, u svom nekadašnjem sebi, ponosno je obznanio ove detalje.

Izvor: Kreacije.info

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …