Majka mislila da je ćerku UJEO KOMARAC, a onda je otkrila bolnu istinu: CRVENA TAČKICA na ruci devojčici je promenila život iz korena

Trogodišnja Sijena iz Australije bije bitku za život nakon što je otkriveno da je plik, za koji su njeni roditelji mislili da je ujed komarca, u stvari rak kože.

Sve je počelo u junu 2023. godine kada se porodica vratila sa odmora na Baliju. Tada je mama Šoni (30) otkrila malu crvenu tačku na nadlaktici svoje ćerke Sijene (tada dve godine). Devojčica je taj plik stalno češala jer ju je svrbelo, pa je Šauni bila uverena da je Sijenu ujeo komarac.

Međutim, nedelje su prolazile, a plik nije nestajao. Negde u avgustu, dok se Sijena igrala sa starijim bratom, plik je prokrvario i počela je da se stvara krastica.

Zabrinuta majka je Sijenu odvela kod lekara.

Doktori su mesecima tragali za dijagnozom

Prvo su rekli da je verovatno neka benigna promena, možda masno tkivo. Međutim, kako devojčici i dalje nije bilo bolje, mama je zahtevala dalje pretrage. Tada je stigla vest da Sijena ima rak kože, a veruje se da je u pitanju genetska mutacija.

– Još uvek ne mogu da verujem. Uplašena sam i ljuta. Verovala sam profesionalcima i da znaju šta rade, ali pogrešili su – prisetila se Šoni.

Usledio je novi šok

Kontrolni pregledi otkrili su da je krenula metastaza na limfne čvorove.

– Bila je na skeneru tri sata. Bio je to veoma traumatičan dan. Kamera joj je bila toliko blizu lica, a ona nije mogla da se pomera, pa je sve vreme plakala i dozivala nas – priča majka kako je izgledalo snimanje.

Devojčica je imala nekoliko operacija. Maloj Sijeni uklonili su deo kože koji je rak zahvatio, kao i limfne čvorove.

Pošto se verovalo da je ovo genetska mutacija, cela porodica je pregledana. Sijenin brat je takođe imao crvene tačkice na telu i dečak je odmah operisan.

FOTO: INSTAGRAM
Izvor: Bild/Blic.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …