MAJA NIKOLIĆ TUGUJE ZBOG PEVAČEVE SMRTI: Poruku koju je poslala tera suze na oči (FOTO)

Maja Nikolić iskazala duboke emocije prema pokojnom kolegi.

Kada nas je u februaru pre četiri godine napustio legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, javnost je zanemela. Svi koji su ga poznavali gajili su neverovatno poštovanje prema jednom od najvoljenijih ljudi naše muzičke scene, te ne čudi činjenica da sećanja na njega ne blede i da mnoge njegove kolege i danas evociraju uspomene. Upravo to učinila je i pop pevačica koja ne krije koliko je Šabana volela i cenila, te se emotivnom objavom oglasila na Instagramu prisećajući se cenjenog kolege. Slomljena Maja Nikolić iskazala je, naime duboke emocije kojima je dirnula srca mnogih.

– Legende nikad ne umiru! Na svakom svom nastupu otpevam bar jednu pesmu u Šabanovu čast i tako će biti zauvek! Hvala ti dragi moj Šabane za sve što si me naučio, za sve tople reči, za strpljenje i ljubav koju si meni i svima nesebično davao. Hvala ti za sve koncerte i turneje po Americi, Nemačkoj, Austriji i svuda gde smo bili a gde si brinuo o meni i bio uvek džentlmen da se ja osećam sigurno, dostojanstveno i ispoštovano od svih! Takvih muškaraca skoro da više i nema – napisala je slomljena Maja Nikolić uz zajedničku fotografiju sa tragično nastradalim pevačem, a zatim svoje pratioce još više rastužila:

– Svet je ostao prazan bez tebe, ali tvoje pesme prizivaju tvoju energiju i neprestano si u mom i u našim srcima. Mnogo te volim i znam da osećaš moje molitve upućene tebi, dušo dobra moja. Odmori se, a mi svi ostali ćemo da pevamo tvoje hitove i da pričamo o tebi, jer takav čovek i takav glas ne može da umre. Čast mi je što si bio moj prijatelj. Legendo i kralju, fališ mi mnogo.

Podsećanja radi, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2019. godine kod gradića Gitersloh, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kom je bio.

Izvor: alo.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …