KAO NIKADA DO SADA ZORICA ”OPLELA” PO ZADRUGARU: Otkrila šta se dešavalo PRE RIJALITIJA

Bila je uz njega u najtežim momentima, a onda joj je on zabio nož u leđa!

Zorica Marković je ovog jutra bila vidno nervozna, te je oplela po svim zadrugarima, ali je između svih ostalih posebno izdvojila Marka Janjuševića Janjuša.

– Posvađali smo se, rekla sam mu sve u lice. Mnogo je kvaran, mnogo me je razočarao. Krenuo je da me proziva, u svakom svom izlaganju, a kad smo napolju “gde si druže, kako si druže? ‘Ajmo da držimo kafanu druže?” – rekla je Zorica.

– Ja mu kažem: “Preterao si, imam još mrvicu poštovanja prema tebi.” Ja ga u usta ne uzimam, a ti isti sa kojima se druži kažu da je kvaran kao šupalj zub. Kad je bio sa Majom, pet puta sam ga vraćala s vrata, zajedno smo merili pritiske, u ekonomskom pričala s njim i molila ga. Nisam se odvajala od njega u njegovim najtežim trenucima. Jesmo se svađali i kritikovala sam ga zato što smatram da je pogrešio. Onako divnu ženu koja je kao anđeo je ostavio – rekla je Zorica za Janjuša.

– Letos me zove. Imamo zajedničke prijatelje koji su ozbiljne glave. Sad ne prođe nijedno njegovo izlaganje, a da me ne potkači na jako ružan način. Onda sam mu jutros rekla: “Ja ne znam šta se s tobom desilo. Pokvaren si kao kvaran zub. Umro bi da ne pobediš.” Jeb*te i plasman i pare i sve, šta me je*ete što sam dobra prema nekome – dodala je Zorica.

– Šta me boli uvo šta on radi i ko je s kim? Pun mi ku*ac. Prave sra*a i šta god – dodala je Zorica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …