JEDINI SNIMAK NA KOME JELENA KARLEUŠA NEMA PLASTIČNE OPERACIJE: Potpuno prirodna i NEPREPOZNATLJIVA (VIDEO)

Isplivao stari snimak

Jelena Karleuša izrazila je želju da postane pevačica kada je imala tek 15 godina.

Svoj prvi album izdala je 1995. godine pod nazivom „Ogledalce“.

Na internetu se može pronaći jedan od njenih prvih nastupa iz 1996. godine.

Tada je pevala numeru „Sad znam“ koju u originalu izvodi Elvira Rahić, a potom su je prepevale i Jelena i Doris Dragović.

Karleuša je tada imala potpuno drugačiji stil nego danas, a mnogi su komentarisali to da je nikada ne bi prepoznali, da ne znaju o kome se radi.

Podsetimo, karijera Jelene Karleuše traje punih 28 godina i danas je veoma uspešna u svom poslu i modna inspiracija mnogima.

Taj status je gradila godinama, a sada se prisetila početka svoje karijere, kada je bila 16-godišnja devojčica koja nije umela, kako je sama rekla, da se našminka niti je imala šta da obuče.

“U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila dve marke.

Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću uspeti i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila”, napisala je Jelena 24. aprila 2020. godine uz amot svog albuma prvenca.

Karijera Jelene Karleuše počela je 1995. godine kada, zbog teške materijalne situacije, nije mogla da izgleda baš uvek onako kako je želela.

Nedavno se prisetila tog perioda i ispričala da je imala ogromnu tremu pred svoje prvo televizijsko gostovanje, ali i da često nije imala novca ni za čarape.

– Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u imala sam ogromnu tremu.

Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape – rekla je svojevremeno u emisiji „Lice i potpetice“ i prisetila se kako joj je majka kupila cipele da je obraduje.

– Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi.

Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama – rekla je Karleuša, a na pitanje šta bi sada promenila, odgovorila je:

– Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila.

Izvor: nova.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …