HRVAT OSVOJIO DŽOKER PREKO 300.000EVRA, PA BACIO DOBITAK: Sudbina se poigrala na ovaj način

Još jedan srećni dobitnik igre Džoker došao je u Hrvatsku lutriju da podigne svoj dobitak.

Mladić iz Vodnjana koji, kako kaže, još nije svestan koliko je sreće imao na lutriji, uplatio je Evrodžekpot na prodajnom mestu ovlašćenog partnera Petrola.

– Ugledao sam znak Evrodžekpot na kasi i odlučio sam da odigram jednu kombinaciju, ali bez Džokera. Na sreću prodavačica me je nagovorila da igram Džoker broj za samo 60 centi više – rekao je presrećni igrač.

Otkrio je da je u prvi mah pomislio da ništa nije osvojio i razočaran bacio tiket u kantu za smeće.

Tek nakon što je preko društvenih mreža saznao da je Džoker izvučen na istom Petrolovom prodajnom mestu gde je igrao izvadio je tiket iz kante za smeće. Mladić je bio iznenađen jer iako nije pogodio nijedan broj u Evrodžekpot kombinacijama, igra Džoker mu je donela čak 332.000 evra.

Nasmejani mladić iz Istre igra i Loto 7, ali ovo mu je prvi veliki dobitak koji namerava da mudro iskoristi. Srećni dobitnik će sa osvojenim novcem pokrenuti sopstveni biznis, a sada kada finansijska situacija više nije neizvesna priželjkuje i prinovu u porodici.

Kaže da će od sada igrati redovno i proveravati brojke.

– Ako ne igraš ne možeš pobediti – kaže mladić.

Izvor: dalmatinski portal/alo.rs

Check Also

ZARAZA SE ŠIRI KROZ VODOVOD – Zbog infekcije BAKTERIJOM preminulo troje ljudi, a šestoro je u bolnici! Ovo su NAJUGROŽENIJE GRUPE

Drama u bolnici u Hrvatskoj zbog zaraze legionelom. Može se javiti u tuševima, bazenima, ali …