Gudelj ne zna da je mogao da ostane bez Anastasije: Srećom, Ceca nije htela za zeta Breninog sina

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u skladnom braku

Anastasija i Nemanja Gudelj nedavno su se i pred matičarem zavetovali na večnu ljubav, dok su se pred Bogom zakleli da će biti zajedno dok ih smrt ne rastavi u julu prošle godine. Otpočetka se znalo da je ovo sudbinska ljubav. Nekako su zračili posebnim sjajem, a Cecina naslednica je i sama postala drugačija.

Anastasija i Nemanja Gudelj – Sudbinska ljubav iako su postojala oprečna mišljenja
Odjednom je postala zrela žena, mudra, posvećena suprugu i bračnom životu. Brak Anastasije i Nemanje veoma je skladan, ali o njima ipak postoje oprečna mišljenja. Neki pričaju da će njihova ljubav trajati večno a neki da je samo trenutna zanesenost.

Svojevremeno se pisalo da je stariji sin Lepe Brene zaljubljen u Anastasiju, i iako su dve najveće balkanske zvezde dosta su sarađivale i uvek su imale lepe reči jedna o drugoj, Ceca Ražnatović je bila protiv te veze.

“Anastasija je prelepa mlada devojka. Lepo je vaspitana, divna je. Kad bih bio s njom, siguran sam da bi moji to prihvatili. Mami bi se ona svidela i ne bi imala ništa protiv naše veze”, stidljivo je rekao naslednik Živojinovića.

Čim je to Ceca čula, javno je priznala da ovom idejom nije oduševljena. Folk diva je pažljivo birala reči kako ne bi uvredila koleginicu i njenog sina, ali je između redova jasno rekla da Anastasija neće postati Brenina snajka.

“Ne pita se Brena o tim stvarima nikako! Ja imam ćerku koja se pita. Samim tim, ja se više pitam od Brene. Ja odlučujem o tome”, rekla je Ceca za Glamur svojevremeno.

Nakon brojnih spekulacija o njihovoj romansi, tada oglasila se i Anastasija i rešila da stane na put glasinama jednom za sva vremena.

“Mi smo se smejali kada smo čitali te novinarske insinuacije da nešto više postoji između nas. Mi smo prvenstveno prijatelji, drugari, među nama nema ništa više. Veoma ga poštujem, mislim da je veoma fin i da je blistava karijera tek pred njim.”

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

GINEKOLOG VIDEO 1 DETALJ NA ULTRAZVUKU I TRAŽIO JOJ DA ABORTIRA: “Odbila sam, na porođaju me sačekalo IZNENAĐENJE”

Njegova majka savetuje sve žene da nikada ne poslušaju jednog lekara već da traže mišljenja …