ĆERKA LIČI NA VOJINA ĆETKOVIĆA, ALI JE NASLEDILA OSMEH SLOBODE MIĆALOVIĆ: MILA JE DANAS SVE RASPAMETILA MODERNIM PLESOM! (FOTO)

Ćerke glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prelepe četrnaestogodišnje devojčice. Nijedna od njih za sada nije odlučila da pođe stopama poznatih roditelja.

Jedna od njih bavi se rukometom, dok je druga ćerka poznatog para plesačica modernog plesa.

Mila Ćetković je izrasla u pravu lepoticu, koja se za sada šminka samo za potrebe scenskog nastupa. Mnogi kažu da neverovatno liči na oca, ali je prelepi osmeh nasledila od majke.

Mila se takmičila danas u modernom plesu, a njena plesna haljina od plavog somota, koja je imala gola leđa i proreze na stomaku očarala je sve.

Najveću podršku iz prvih redova Mila Ćetković je imala od svoje mame, koja je ćerku bodrila sa ponosom u očima i gromoglasnim pljeskom.

Podsećanja radi, ćerke glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Mila i Vera, u januaru ove godine su napunile 14 godina.

– Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice – kazala je glumica nedavno.

Foto: Ringer
Izvor: Pulsonline.rs

Check Also

Iznenadili sve: Jelena i Ivan Bosiljčić na ljubav stavili tačku, čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje…

Raskid Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević dogodio se 2009. godine Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica …