Dragana Mirković obeležila Svetu Trojicu prvi put bez Tonija! Evo ko sad sedi na mestu domaćina, mlad je i prezgodan (FOTO)

Slava Dragane Mirković obeležena je prvi put bez muža

Devojačka slava Dragane Mirković u njenom domu obeležava se godinama unazad.

Budući da je pevačica prihvatila verske običaje svog emotivnog izabranika, isto poštovanje ona je dobila s njegove strane.

Više od deceniju estradna umetnica i austrijski biznismen slavili su u svom domu pravoslavni kao i katolički Božić i Uskrs, ali i njenu krsnu slavu Svetu Trojicu.

Slava Dragane Mirković slavi se tri dana, te su se mnogi nadali da će se Toni, uprkos odluci o razvodu, pojaviti na vratima dvorca i važan datum proslaviti sa porodicom.

Ako je suditi po fotografijama na Instagramu, to se nije dogodilo.

Folk zvezda slavu koju je nasledila od roditelja obeležila je prvi put bez supruga, samo sa sinom Markom i ćerkom Manuelom, što su oboje objavili na svojim profilima.

Prvo je Manuela sa pratiocima podelila sliku trpezarijskog stola i majci poručila: “Srećna slava domaćice”, odmah za njom isto je učinio i Marko, uporedo objavivši fotografiju praseta na ražnju.

On je sada ponosni domaćin.

Očigledno je da je Dragana slavu koju je kako mala obeležavala sa bakom i dekom u kući u rodnom Kasidolu, proslavila bogatom trpezom i kako dolikuje u Beču, a veruje se da je počastila bliske prijatelje i saradnike koji su joj proteklih meseci bili najveća podrška.

Postupak za razvod braka još uvek nije uzet u razmatranje jer se ćeka Tonijeva odluka da li će se od pevaćice on rastati sporazumno ili idu na sud.

Iz tog razloga ona svakodnevno živi u neizvestnosti, s druge strane nastupa više nego ranije i tugu zbog propasti porodice leči u zagrljaju fanova.

Foto: Instagram
Izvor: Story.rs

Check Also

Neočekivan kraj: Anastasija Ražnatović potvrdila, on izdao zvanično saopštenje za javnost

Anastasija Ražnatović već uveliko uživa u Sevilji kao član sportske porodice Gudelj, a u poslednje …