Anastasija do kraja života ne mora prstom da mrdne… Evo KOLIKA JE NEDELJNA zarada Nemanje Gudelja

Reč je o nekoliko desetina hiljada evra koje Gudelju ležu na bankovni račun svake sedmice.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen suprug, naš reprezentativac Nemanja Gudelj, svoje porodično gnezdo grade u Španiji, tačnije u Sevilji.

Luksuzna vila sa bazenom prelep je porodični dom, u kome bračni par uživa, baš kao i ostatak Nemanjine porodice.

Budući da fudbaler igra za tamošnji klub, te da svojoj porodici obezbeđuje luksuz, domaća javnost se zapitala kolika je zarada Nemanje Gudelja.

– Naime, na “Capology” sajtu prikazan je tačan iznos koji Nemanja zarađuje i to na nedeljnom nivou. Kako se navodi, na njegov račun svake nedelje legne 78.846 evra, što bi značilo da Nemanja na godišnjem nivou zaradi skoro četiri miliona evra.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. je igrao za tim Brede ispod 19 godina, i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prešao je u prvi tim.

Sezona 2012 / 2013. bila je sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini napravio je zaokret i od tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Sevilji, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

Podsetimo, Gudelj trenutno boravi u Nemačkoj gde se održava ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a Srbija je sinoć završila svoje učešće na prestižnom takmičenju, na kojem je naša reprezentacija zaigrala nakon 24 godine.

Rezultatom 0:0 u meču protiv Danske, Srbija je osvojila ukupno samo 2 boda što nije bilo dovoljno da se plasira u drugi krug takmičenja. Nemanji su sa tribina bezrezervnu podršku pružale supruga Anastasija i tašta Svetlana Ražnatović Ceca, kao i čitava porodica Gudelj.

Izvor: Story.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …