DOŠLA DA VIDI BEBU SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE I DOŽIVELA ŠOK: Nakon što je VIDELA OVAJ DETALJ prekinula je KONTAKT sa njom

Hejli je kod drugarice došla bez supruga

Hejli Kaster (28) iz Arizone doživela je najveće poniženje u životu kada je posle dva meseca došla da vidi bebu svoje najbolje prijateljice.

Hejli je kod drugarice došla bez supruga, a možda bi bilo bolje da su bili zajedno, jer bi čitava scena susreta sa detetom tako bila još upečatljivija za sve.

Žiteljka Arizone jedva je čekala da vidi dete osobe koju je poznavala od svoje četvrte godine i s kojom je bila nerazdvojna. Međutim, kada je ugledala bebu i zagrlila je zbog jednog detalja otišla je odmah kući i nikada više nije se javila drugarici.

– Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle – kaže Hejli iz Vikenburga za Caters News.

Kada je muža Trevisa saterala u ćošak ispostavilo se da je ta Hejlina drugarica bila samo jedna u nizu žena s kojom ju je prevario Trevis.

– Rekao mi je da je spavao sa oko 30 žena dok smo bili u braku! Svet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće – kaže Hejli.

Dok pokušava da i dalje shvati šta joj se dogodilo u životu, Hejli ističe kako je više povređena zbog drugarice nego zbog muža.

– Kao što sam rekla, tokom trudnoća sam stalno slušala priče o njegovom neverstvu. Ono što me je povredilo je što je drugarica bila najvažnija osoba u mom životu, a i ja u njenom. Ja sam bila uz nju tokom trudnoće, ja sam je odvela u bolnicu na porođaj, ja sam je držala za ruku dok je dobijala epiduralnu injekciju. Na kraju sam doživela da ima dete s njim – kaže Hejli.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …