DO KRAJA MAJA STIŽE NOVAC ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Uživaće u bogatstvu, neće biti besparice

Astrolozi su toliko optimistični kada su oni u pitanju da tvrde da je moguće da će se pojedini pripadnici čak i obogatiti

Ovo doba godine je period dobrih vibracija, radosti i pozitivne energije. Neke horoskopske znakove će takva energija pratiti i na polju finansija, pa ih do kraja ovog meseca očekuje sreća s novcem.

Astrolozi su toliko optimistični kada su oni u pitanju da tvrde da je moguće da će se pojedini pripadnici čak i obogatiti.

Otkrijte da li ste baš vi među njima!

Ovan

Ovan u maju može da očekuje veliku finansijsku sreću. Očekuje ih povećanje plata ili unapređenje. Takođe, mnogi povoljni novčani događaji biće prilično neočekivani. Početak meseca može da bude težak, ali onda će njegova druga polovina za Ovna da bude pravi izvor novih ideja i pozitivne energije.

Strelac

Strelac će imati sreće u finansijskoj sferi. Predstavnici ovog horoskopskog znaka moći će da zaobiđu svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje. Ovaj mesec će im biti izuzetno produktivan, ali samo ako ne budu lenji i ne odlože stvari za kasnije.

Vodolija

Vodolije će biti uspšne na svim poljima odjednom. Sreća će ih pratiti u stopu. Naime, astrolozi veruju da sreća i uspeh na jednom polju mogu da postanu pomoć za uspeh i na drugim. Vodolije čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivan naboj. Sve je u njihovim rukama, piše Atma.

Izvor: srecna.republika.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …