DEVOJČICA (12) UPUCALA ROĐAKA (14) Potom presudila sama sebi! Ostali detalji ŠOKIRAJU

Deca su bila sama u kupatilu i snimala video u ogledalu pre nego što se dogodila pucnjava.

Dvoje mladih rođaka puštali su snimak uživo iz stana u Sent Luisu kad je jedno dete fatalno upucalo drugo, nakon čega je pucalo u sebe.

Policija i dalje istražuje, kako je rekla porodica “tragičan incident”, koji se dogodio u petak kad je 12-godišnja Paris Harvi upucala 14-godišnjeg Kurona Harvija i nakon toga pucala u sebe. Policija je inicijalno rekla da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, preneo je “CBS njuz”.

Baka devojčice Suzan Dajson rekla je da je videla uživo na “Instagramu” koji su dvoje dece snimali zajedno u stanu u centru Sent Luisa koji je porodica iznajmila radi rođendanske proslave.

– To nije bila situacija u kojoj su se svađali ili nešto slično tome. Igrali su se sa pištoljem, što nije trebalo. Mislim da je oružje samo opalilo. Da je opalilo greškom – rekla je baka.

Porodica je rekla da je dvoje dece odraslo zajedno. Kuronova majka i Parisin otac su sestra i brat. Deca su bila sama u kupatilu i snimala video u ogledalu pre nego što se dogodila pucnjava. Porodica je rekla da je Paris, kako se vidi na snimku, nakon što je Kuron pogođen, posegnula za pištoljem koji je možda slučajno opalio.

Rekli su takođe da veruju da je pištolj bio Kuronov. Oboje dece je pogođeno u glavu.

– To nije bilo ni ubistvo ni samoubistvo. To je bila jeziva nesreća. Dešava se – rekla je majka devojčice Šinis Harvi, koja nije videla video.

Kako se navodi, Paris i Kuron su često zajedno snimali i šalili se.

Ove godine je u SAD, prema podacima grupe “Svaki grad za bezbednost oružja”, bilo najmanje 51 slučajne pucnjave u kojoj su pogođena deca, što je za posledicu imalo 17 smrti i 30 povređenih.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …