DA TO JE ONA! OVAKO DANAS IZGLEDA: Prelepa Rosa iz Montevideo okačila sliku u kupaćem (FOTO)

Daninu smo obožavali u Montevideu, u kom je glumila najlepšu devojku oko koje su se lomuila dva druga

Lepe glumice Danine Jeftić svi se sećamo u ulozi zgodne Rose u filmu “Montevideo”. Zablistala je u ovom ostvarenju, ali se ubrzo povukla sa TV ekrana, jer je želela da se posveti porodici i sinu Maksimu kojeg je rodila u braku sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem.

Par se upoznao 2012. godine, a 2013. postali su roditelji. Ipak, 2016. godine je usledio buran razvod, a Danina se iz Australije, gde je živela sa porodicom, vratila kod roditelja u Beograd.

– Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake – rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očekigledno, promenile, pa smo imali prilike da je vidimo u seriji “Igra sudbine”.

Evidentno je da se Danina nije mnogo promenila, te da je i dalje lepa kao iz vremena “Montevidea”.

Aleksandar i Danina su 2013. sklopili brak u Crkvi Svetog Marka nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili su se u Australiju, gde su nastavili zajednički život.

Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli.

Na svom Instagram profilu često kači objave sa svojim sinom.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …