DA LI SE SEĆATE LEGENDARNE JOVANKE REDŽEPOVIĆ? Danas IZGLEDA potpuno drugačije i evo SA ČIME SE BAVI (FOTO)

U čuvenom talent-šou se pojavila 2003. godine.

Jovanka Redžepović je u „Zvezdama Granda” uspela da za kratko vreme privuče ogromnu pažnju javnosti. O tome kako je pevala, te izgledala, dugo se pričalo, a pevačica Milica Todorović nema koga nije nasmejala imitirajući je po emisijama.

U čuvenom talent-šou se pojavila 2003. godine, ali je mnogi i dan-danas pamte što po tadašnjoj vrlo specifičnoj izvedbi, tako i zbog simpatične glume Milice Todorović koja ju je imitirala.

Ubrzo po tom pojavljivanju, međutim, Jovanka je nestala, pa se tek gotovo deceniju kasnije pojavila u jednoj emisiji u potpuno drugačijem izdanju. Razgovarajući s „Grand onlajnom”, otvorila je dušu pa pobrojala šta joj se sve do sada dogodilo, ali i kakvi su joj planovi za budućnost.

– Plašila sam se zbog koronavirusa, nisam dugo izašla nigde, ako mi verujete. Preko Fejsbuka sam obavestila moj narod gde se nalazim i rekla sam da ću da dođem kad koronavirus prođe – počela je svoju priču Jovanka, koja je i te kako svesna da se o njenom starom nastupu iz „Zvezda Granda” još uvek priča, posebno na društvenim mrežama.

– Jeste, mnogo sam popularna i hvala ljudima što imam toliko fanova. Evo, ovaj duet što smo snimili Saša i ja ima veliku podršku. Nek je Saša Popović živ i zdrav. Nek mu je srećna Nova godina i mojoj deci, naravno… Mi smo napravili jedan hit. Pola je od Šabana, a pola od Zdravka Čolića. Tako je odlučila „Grand” produkcija, naš direktor Saša Popović i moja Snežana Đurišić, pa neka tako i bude. Kada sam ovde pevala pre dve, tri godine bila sam mnogo bolesna, posle je došla korona i više se nisam pojavljivala – objašnjavala je ona za pomenute medije, sada plave kose i tek nešto starija.

U međuvremenu, takođe, iz Niša se preselila za Beograd, a sad još planira i da kupi kuću blizu „Granda”.

– Pevala sam u Podgorici, kupila sam i zlatni lančič. Napravila sam „lovu“. Plaćam deci stan, oni su isto u Beogradu. Kad skupim malo novca kupiću gotovu kuću, ovde pored „Granda”, da budem blizu Saše Popovića. Ma, može i pored Beograda da bude kuća, samo da ne budem toliko daleko.

Upitana da li je ljudi i dalje prepoznaju na ulici, odgovorila je potvrdno.

– Kako ne, slikaju se sa mnom. I milicija se slika sa mnom. Traže mi CD. Ja im onda obećam da ću da im donesem, šta da im drugo kažem? Evo, imam snimak, imam novu pesmu. „Kosa plava“ mi se zove pesma. Videćete šta je prava pesma, lepota božija – prokomentarisala je ona, koja bi se rado pridružila i ekipi žirija „Zvezda Granda” ili šoua „Nikad nije kasno”.

– Hoću da budem u žiriju, jer znam ko kako peva. Znam sve, šta je dobro, a šta ne valja. Samo da im kažem: „Ti si dobar, a ti ne valjaš, ‘ajde briši“ – zaključila je ona za pomenute medije.

Izvor: grand.nova.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …