BIO JE NAJPOZNATIJI SRBIN A SADA TOTALNA SUPROTNOST: Evo šta se desilo čuvenom GEDŽI iz Kursadžija

Ranko Goranović je magistar defektologije, a poznat je po ulozi Gedže u TV i pozorišnom serijalu „Kursadžije“

Jedan od omiljenih likova iz poznatog TV serijala i predstave “Kursadžije”, čuveni Gedža, ima zvanje magistra defektologije. Ali, svojim poslom se nikada nije bavio.

Zaljubljenik u glumu, talentovani Ranko proveo je 30 godina na sceni, a malo je onih koji znaju da je čitavih 19 godina radio u Vodovodu.

Životne okolnosti naterale da se zaposli u jednoj piceriji u Zemunu.

Kao Gedža, bio je prepoznatljiv po brkovima i šajkači, ali kada pokuca na vrata svojih mušterija, one ga, kaže, uopšte ne prepoznaju, iako su ga rado gledali i svakodnevno se smejali Gedžinim šaljivim opaskama.

– Izgubio sam posao posle 19 godina staža u Vodovodu, tako da sada trenutno radim ovde gde ste me našli – rekao je tada čuveni Gedža, koji nije želeo previše da ulazi u detalje situacije u kojoj se našao.

– Meni je ovo zabavno, super mi je. Kada mi otvore vrata, ja kao psiholog, odmah mogu da procenim da li je čovek stipsa ili nije – rekao je on tada i dodao.

– Desilo mi se ono što se desilo i oko 51 odsto građana u Srbiji koji preživljavaju. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu – bio je iskren Ranko, koji istakao da i pored novog posla nikada nije prestao da se bavi glumom.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …