BEOGRAĐANIN IZAZVAO PANIKU: Hitno se oglasila policija, ovo su DETALJI drame

Preteće pozive po aerodrome, železničke stanice i hotele u Crnoj Gori uputio je P.M (45) iz Beograda, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju se navodi da će se aktivnosti na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica nastaviti putem međunarodne policijske saradnje i da će biti preduzete odgovarajuće mere protiv P.M.
„Službenici Regionalnog centra bezbednosti ‘Jug’, Odeljenje bezbednosti Bar jutros su obavešteni od strane zaposlenih u jednom hotelu u Sutomoru da im je upućen telefonski poziv od strane nepoznatog lica koje je saopštilo da će ‘dići u vazduh’ hotele i železničke stanice, ne precizirajući koje”, saopšteno je iz Uprave policije.

Upoznat je tužilac koji je kvalifikovao krivično delo izazivanje panike i nereda.

„Preduzete su mere i radnje od strane policijskih službenika barske policije, koji su u saradnji sa službenicima NCB Interpola Podgorica došli do saznanja da je korisnik telefonskog broja sa kojeg je upućen preteći poziv P.M (45) iz Beograda. Takođe, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti policija je utvrdila da su pozivi koji su jutros upućeni na telefonske brojeve Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat došli sa iste adrese, odnosno, sa istog broja telefona. Sa tim saznanjima upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela“, navodi se u saopštenju, prenele su „Vijesti“.

Aerodromi Crne Gore saopštili su da su jutros posle devet sati dobili određene pretnje telefonskim putem, zbog čega su na aerodromima u Podgorici i Tivtu pojačane bezbednosne provere.
Zbog pretnji je jedan avion bio vraćen na dodatnu kontrolu.
Nakon detaljne provere, avion kompanije „Ostrijen erlajnz“ poleteo je s podgoričkog aerodroma u 10.52. Let je inače bio planiran za 7 satijutros.

Izvor: informer.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …