AMERIČKA GLUMICA UŽIVO U EMISIJI OPSOVALA NA SRPSKOM: Isplivao snimak događaja PUBLIKA U ŠOKU (VIDEO)

Američka glumica srpskog porekla Stana Katić ne prestaje da zadivljuje publiku svojim veštinama.

Stana Katić, nalazi se u petoj deceniji života, a izgleda nikada lepše. Glumica je poznata u Americi, ali su Srbi posebno ponosni na nju jer veliča našu zemlju i istinski je voli, te svima govori odakle je poreklom.

Domaćoj publici poznata je po krimi seriji “Castle”, potpuno je atipična za holivudske pojmove: od četvrte godine znala je da će biti glumica, roditelji su je kao dete usmerili na učenje klavira i baleta, a trenirala je i karate. Kako je jednom otkrila, volela bi i da nauči da repuje.

Mnoge je iznenadila izjavom da govori čak 7 svetskih jezika, a jedan od njih je i srpski, odakle je i poreklom. Njeni roditelji su Srbi, a ona je rođena u Kanadi, međutim, vrlo brzo se preselila u SAD.

Nedavno je isplivao i snimak iz jedne emisije gde je Stana gostovala i tom prilikom, vidno raspoložena, odlučila da sočno opsuje na srpskom jeziku. Publika je ostala u šoku, a snimak možete pogledati u nastavku:

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …