EKSKLUZIVNO (FOTO): Ovo je ljubavnica Mileta Kitića: Zbog velike ljubomore URADILA OVO

Jako se zaljubila i poželela je da mu postane zvanična partnerka

Folker Mile Kitić decenijama je u skladnom braku sa suprugom Martom Savić, a na put njihovoj sreći odlučila je da stane njegova četiri decenije mlađa ljubavnica.

Naime, javnost je ostala zgranuta kada je pre nekoliko dana na društvenoj platformi Tiktok osvanuo video-snimak na kom pevač razmenjuje nežnosti s mnogo mlađom devojkom, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, devojka je objavljivanje privatnog sadržaja videla kao rešenje za osvetu. Sandra Lilium, kako se predstavlja na ovoj društvenoj mreži, nije mogla da se nosi sa činjenicom da je on oženjen, te je smogla snagu da ovaj odnos iznese na svetlost dana.

– Oni već nekoliko meseci uživaju u emotivnom odnosu i zaista su se jako zavoleli za kratak vremenski period. Video na kojem oni razmenjuju nežnosti i Mile joj ispunjava muzičke želje njihova je svakodnevnica – započela je za Alo! bliska prijateljica Miletove navodne ljubavnice, koja je insistirala na anonimnosti. Kako nam je rekla, Sandra nije planirala da se sveti čoveku kojeg voli, a to ne bi ni učinila da joj on nije obećavao „kule i gradove“, pa nestao.

– Odnos im je bio odličan i neopterećujući, prožet zajedničkim trenucima, poklonima, vikendima… , a onda je njegova burma sve više počela da joj smeta. Poželela je više od odnosa koji su imali i od njega samog. Sve bi bilo okej da joj i sam Mile nije obećavao da će njihovu vezu podići na viši nivo – ispričala je za Alo! bliska prijateljica izvesne Sandre.

– Mnogo ga je zavolela, pa je tako postala i patološki ljubomorna. Miletu ta posesivnost nikako nije legla, pa je doneo odluku da stavi tačku na tu priču. Mislio je da je tu kraj cele drame, ali nije očekivao da će devojka dati sve od sebe da mu uništi i brak i reputaciju – priznala je sagovornica, pa otkrila da ona nakon raskida proživljava pravi pakao.

– Nakon što ju je ostavio, ona je odlučila da objavi taj snimak, ali se jako brzo pokajala. Počeli su pritisci sa svih strana, a požalila mi se kako ju je najviše zabolelo to što joj je upravo Mile zapretio da mora da ga obriše. Na kraju je to i uradila. Snimak je nestao, ali emocije prema njemu nisu. Sada radi na svom oporavku i na tome da se psihički uzdigne i da ga preboli – zaključila je sagovornica za Alo!.

Burme se ne odriče

Mile Kitić neretko je isticao koliko mu je porodica važna, ali i to da u suprugu Martu ima neograničeno poverenje.

– Mnogo puta se pričalo da Marta i ja živimo svako za sebe. Mi smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvek bila na prvom mestu – govorio je svojevremeno Kitić.

Slab na Sandru Afriku

Opšte je poznata činjenica da je folker proslavio mladu koleginicu Sandru Prodanović alijas Afriku, te da je ona pre početka svoje muzičke karijere imala ulogu njegove igračice.

Nemali broj puta se spekulisalo da li su oni nekada bili u emotivnom odnosu, što su oboje negirali, a nedavno su se, prvi put nakon 15 godina, sreli na jednoj proslavi, gde Kitić nije mogao da skine pogled s nje.

Izvor: alo.ra

Check Also

“BLIC” OTKRIVA Brat ubice Malog Skoleta povezan sa Zvicerom i NAJVEĆIM ŠVERCEROM droge u Evropi

Vesti Hronika Brat Vladimira Babića koji je uhapšen zbog ubistva malog Skoleta blizak sa Radojem …