“SADA OSTAJU SAMO MERLINOVE PESME I USPOMENE” Prijatelji se opraštaju TUGA JE OGROMNA

Osnovono javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se saopštenjem povodom ubistva žene

Od devojke (26) iz Novog Sada koja je brutalno ubijena u sredu u svom kozmetičkom salonu u tom gradu od strane bivšeg partnera V. R. (34), koji je potom presudio i sebi, opraštaju se prijatelji na društvenim mrežama.

Podsetimo, V. R. je u sredu u popodnevnim časovima došao u kozmetički salon i sa vrata upucao devojku, a potom sebi ispalio hitac u glavu. Od zadobijenih povreda ona je preminula na mestu, dok je V. R. podlegao povredama u Kliničkom centru Vojvodina.

Nesrećna devojka je 25. aprila prijavila svog dečka V. R. policiji zbog nasilja, i njemu je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska žrtvi i oduzeto mu je oružje – šest pušaka koje je legalno posedovao. Pištolj kojim je izvršio zločin bio je u nelegalnom posedu i sumnja se da ga je ukrao u prodavnici oružja gde je do nedavno radio.

– Obožavala si Merlina, ja ga nisam. A sada mi ostaju njegove pesme i naše uspomene… – napisala je na Instagramu prijateljica ubijene devojke uz zajedničku fotografiju, na kojoj su obe nasmejane, prenose mediji.

Osnovono javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se saopštenjem povodom ubistva žene.

– O navedenoj prijavi, ovo tužilaštvo je od strane PU Novi Sad izvešteno, te je povodom tog događaja od strane nadležne PU Novi Sad izvršena procena rizika i procenjeno je da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, te su licu V. R. izrečene hitne mere u vidu zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja, odnosno da se privremeno udalji iz stana u kom boravi, u trajanju od 48 časova, shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja u porodici – saopštilo je OJT u Novom Sadu, pa dodalo:
– Predmetna procena rizika dostavljena je ovom tužilaštvu 25. aprila, sa propratnom dokumentacijom, te je ovo tužilaštvo istog dana iniciralo i od Osnovnog suda u Novom Sadu donošenje rešenja kojim je usvojen predlog ovog tužilaštva da se licu V. R. produže navedene hitne mere koje su mu izrečene na period od 30 dana.

Izvor: alo.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …