SA NJOM PROVODI NAJVIŠE VREMENA OTKAKO SE RASTAO OD DRAGANE – TONI BIJELIĆ ODLUČIO SADA DA JE POKAŽE SVIMA (FOTO)

Javnost i nakon dužeg vremena ne prestaje da spekuliše o razvodu pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

Toni je u poslednje vreme sve aktivniji na Instagramu, a sada je pokazao ko mu je velika podrška nakon rastanka od supruge.

Naime, Toni je pokazao sestru sa kojom je izašao u grad, a uz fotografiju je stavio pesmu “Unstoppable”, što u prevodu znači “Nezaustavljiv”.

– Ja sam nezaustavljiv. Ja sam porše bez kočnica. Ja sam nepobedljiv – samo je deo pesme koju je on objavio.

Podsetimo, Dragana se obratila javnosti i saopštila da se razvodi nakon više od dve decenije braka.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Izvor: Pulsonline.rs

Check Also

Iznenadili sve: Jelena i Ivan Bosiljčić na ljubav stavili tačku, čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje…

Raskid Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević dogodio se 2009. godine Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica …