SRBIN UHAPŠEN NA IBICI: Policija ostala u šoku kad je videla ŠTA NOSI U KOFERU

Srbin je uhapšen na Ibici, kada su ga policijski službenici zatekli u vili sa velikom količinom pet različitih narkotika, koje je krio u koferu.

Hapšenje je izvršeno oko 10 sati ujutro u ponedeljak, policajci su opkolili Srbina i uhvatili ga u trenutku kada je ulazio u kuću, noseći kofer. Agenti su zaplenili 10 kilograma kokaina.

Nakon ove prve zaplene, agenti su zatražili sudski nalog i pristupili inspekciji kuće u koju je muškarac nameravao ući. Tokom pretresa kuće zaplenjeno je još pet kilograma kokaina, kao i 34.000 evra, 2,5 kilograma ketamina, 2 kilograma kristala, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane, navode tamošnji mediji.

Zaplenjen i pribor za dilere
Pored toga, prilikom pretresa kuće otkriveni su alati i oprema koji nedvosmisleno ukazuju na njihovu upotrebu za prodaju ovih supstanci na crnom tržištu, što je već ukazivalo na veliku količinu i raznolikost zaplenjenih droga, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju.

Tako su agenti, između ostalih stvari, pronašli vakuumsku mašinu za pakovanje, knjige evidentiranja, nekoliko telefonskih kartica i vagu.

Uhapšeni je prebačen u pritvor.

Izvor: blic.rs

Check Also

Nije izdržao: PREMINUO poznati pevač – za njim ostaje more hitova koje svi rado pevamo

Preminuo mirno u svom domu, uzrok smrti još nije naveden. Kris Kristoferson, legendarni američki pevač, …