DONELI JE U MRTVAČKOM SANDUKU NA MATURU: Ljudi zgroženi ovim potezom, ovo je bila njena poslednja želja

Devojka opsednuta vampirima, uključila celu porodicu u pripreme i performans!

Šesnaestogodišnja učenica opsednuta vampirima se pojavila na svojoj maturi u kovčegu. Abi Rikets je uključila svog oca i brata u celu ideju. Oni su bili “pogrebnici”, pre nego što se “vratila iz mrtvih” na crveni tepih.

Ova složena izvedba bila je omaž Abinoj baki Margaret, koja je podržala njene planove za polazak na maturu, ali nažalost preminula ranije ove godine u 76. godini.

Abi je stigla u školu u kovčegu visokom nepuna dva metra, sa zatvorenim očima i prekrštenim rukama, kao da je stigla mrtva.

Zatim, dok je svirala rok pesma “Year Zero” benda Ghost, samoproglašeni “gotik metalac” Abi dramatično je otvorila oči i “uskrsnula iz mrtvih” pred oduševljenom publikom.

-Moji nastavnici su rekli da je to bilo neverovatno, da nikada nisu videli ništa slično i da će ući u istoriju – kaže Abi.

Govoreći o tome kako je došla na ideju, Abi iz Donkastera kaže:

– Nikada nisam želela da se uklopim. Uvek sam želela da budem izvan okvira i van norme. Uvek sam želela da se istaknem od svih ostalih i nikada nisam želela da idem za gomilom – rekla je.

– Moj omiljeni film svih vremena je “Izgubljeni dečaci” (Lost Boys), tako da volim estetiku vampira. Zaljubila sam se u gotik metal stvari još od svoje četvrte godine, i to je ideja o kojoj sam prvo razgovarala sa svojom bakom – dodala je.

– Bila je potpuno za to, ali nažalost preminula je pre oko četiri meseca. Znala sam da to moram da uradim u njenu čast – rekla je Abi.

– Mi smo porodica gotik metalaca, pa je i moja porodica mislila da je to sjajna ideja – dodala je.

Abi je godinu dana planirala ovu “neobičnu” izvedbu.

Samo nedelju dana pre mature za učenike završnog razreda, uspela je da pronađe drveni kovčeg za 50 funti koji se prodavao na Fejsbuku, a koji je obojila i obložila čaršavom pre nego što je ušla unutra.

Nosila je crnu čipkanu korset haljinu, čipkane najlonke i crne čizme, a pošto nije mogla da pronađe mrtvački automobil za prevoz, njen otac Alan Rikets ju je vozio u prtljažniku svog automobila.

Nakon što su stigli do crvenog tepiha, Alan je zajedno sa svojim 18-godišnjim sinom Džonom Riketsom svečano otvorio prtljažnik i izvukao kovčeg.

– Bilo je neverovatno to što su moj otac i brat bili uključeni – kaže Abi.

– Moj otac je osmislio kako ću izaći iz automobila i želeo je da se moja matura ostvari onako kako sam oduvek želela. Bilo je predivno što su to radili za mene – priča sa oduševljenjem Abi.

Photo credit: mirror
Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …