ANA NIKOLIĆ UNAKAŽENA: Objavljen JEZIV SNIMAK, pevačica ima RANE PO LICU (VIDEO)

Ana Nikolić nekada je slovila za jednu od najatraktivnijih pevačica domaće javne scene, a sada je isplivao video snimak koji je uznemirio javnost.

Naime, pevačica je iznenada prekinula saradnju sa vlasnikom “Hajp produkcije”, Sašom Mirkovićem, a ona ga je na svom Instagram nalogu iznela niz uvreda na njegov račun.

“Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas, nisam. Ni ostali kojima preti, zastrašuje… Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana…”, napisala je Ana na svom Instagramu.

Nedugo zatim, oglasio se i Saša Mirković koji je podelio snimak na kojem Ana ga Ana moli za finansijsku pomoć.

– Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora – govorila je Ana i pokazivala jezive rane na svom liu.

Mirković je tvrdio i da je do sukoba došlo zbog toga što Ana nije želela da ide na lečenje.

– Nečovek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam je izdržavao šest meseci. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerata i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao beogradsku “Arenu” – rekao je Mirković za 24sedam.

Izvor: alo.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …