CECI POLICIJA ZABRANILA PROLAZ: Nastala vanredna situacija i opšti HAOS , dalje neće moći

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao veliki profesionalac u poslu. Međutim, čak i njoj se dešavaju problemi pred koncerte, a sada je ispričala kako je bila zaustavljena od strane policije kad je trebalo da nastupi u Crnoj Gori.

Ceca je ispričala sve o tome kako je pred jedan nastup u Crnoj Gori policija zaustavila i nisu je pustili da prođe, a pre toga je istakla da ona od zahteva u bekstejdžu nema skoro ništa. S druge strane na sceni ima najveće moguće kriterijume:

– Moja rajder lista za bekstejdž je veoma skromna. Ali kada je u pitanju tehnika nije skromna ni malo, jer mi je jako bitno da taj zvuk koji izvodimo na bini bude kvalitetan i dopre do moje publike. To puno košta, i to su velika ulaganja. A da li će mi u bekstejdžu biti rajske ptice, ptičijeg mleka i te budalaštine kojima se zanose iskomplekisarni ljudi to je njihov problem, meni treba samo nehlađena voda i to negazirana. To je sve od mojih želja – otkrila je Ceca.

Pevačica se prisetila koliko su joj roditelji bili strogi tokom odrastanja, ali i anegdote pred nastup u Budvi kada ju je zaustavila policija i nije joj dala da prođe.

– Najjače je bilo… Krcat Top Hill i policajac ne da ja prođem. Stvorila se strašna gužva, ja idem na koncert i kažu mu momci iz obezbeđenja koji me voze: “Što ti je čoveče, vozimo Cecu”, a on viče: “Šta da joj radim, gužva je, ne može da prođe”. To mi se nikad neće izbrisati iz sećanja, on ne može da me pusti, a zbog mene se stvorila gužva – prisetila se Ceca.

Pevačica je nedavno održala i koncert u Nišu na kojem je bio ogroman broj ljudi, ali tada nije kasnila jer je sve bilo u savršenom redu.

Ceca se pred sam nastup u Nišu opuštala sa svojim prijateljima i saradnicima u popularnom niškom hotelu. Veselu atmosferu pred koncert podgrejala je i popularna pevačica, pričajući anegdote iz svog života i sa nastupa. A sve je emitovano u njenom šou programu “Ceca Show” koji se bliži kraju i do kojeg publiku deli još samo jedna epizoda.

Izvor: informer.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …