ANA IMA NOVOG PARTNERA!? Voditelj je raskrinkao UŽIVO u programu OBJAVLJENE I FOTOGRAFIJE

Čestitke pristižu sa svih strana!

Život zadrugarki iz dana u dan sve više interesuje javnost. Iako se “Zadruga6” završila pre nekoliko nedelja, interesovanje za privatne živote ukućana ne jenjava.

Darko Tanasijević, voljan da zadovolji ljubopitljivost širokog auditorijuma, pozvao je zanimljive goste u emisiju “Narod pita”, a često je i u privatnom kontaktu sa zadrugarima.

Bivša zadrugarka Ana Spasojević na Instagram profilu objavila je fotografiju sa novim frajerom, za kog su mnogi posumnjali da joj je dečko. Naime, Ana nakon izlaska iz Zadruge nije mnogo govorila o emotivnom životu, ali je sada odlučila da objavi fotku sa momkom, pa se u komentarima moglo videti da su mnogi pomislili da su zajedno.

Tu teoriju je pospešio i voditelj Darko, koji je u komentaru ostavio ,”Živeli mladenci”, nakon čega su usledile brojne čestitke.

Spasojevićeva mu je odgovorila sa: “Ljubav za tebe”, a za sada još uvek nije poznato da li je u pitanju zaista njen verenik.

Ono što je sigurno jeste da joj je ovo novi dečko, budući da je pre nekoliko dana takođe objavila fotografiju sa njim, pa se u komentarima mogu naći oni koji podržavaju njihovu vezu.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …