STIGAO JE MERKUR U RAKU: Ova 3 znaka treba da se pripreme, očekuju ih JAKO VAŽNA dešavanja

Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, razmišljanjem, intelektom i svim oblicima informacija. S druge strane, Rak je vodeni znak koji se povezuje s emocijama, domom, porodicom i intuicijom.

Kada se ove dve energije kombinuju, to donosi posebne karakteristike i uticaje na osobu koja ima Merkura u Raku.

Emotivna inteligencija
Merkur u Raku donosi osobu koja je veoma emotivno inteligentna. Ove osobe su osetljive na tuđe emocije i mogu lako da se postave u tuđu kožu. Oni su izuzetno intuitivni i mogu intuitivno razumeti ono što drugi ljudi osećaju ili misle, piše Naj Žena.

Intuitivno razmišljanje
Merkur u Raku omogućava osobama da se oslanjaju na svoju intuiciju u procesu donošenja odluka. Oni se više oslanjaju na unutrašnje osećaje i instinkte nego na logiku ili analizu. To ih čini dobrim u tumačenju suptilnih znakova i nijansi u komunikaciji.

Porodična orijentacija
Osobe s Merkurom u Raku imaju izraženu vezu prema svojoj porodici. Komunikacija s porodicom je za njih veoma važna, i često se osećaju udobno u domaćem okruženju. Oni su brižni i pažljivi prema svojim najbližima i teže stvaranju emocionalne sigurnosti unutar porodice.

Ove osobe često gaje sentimentalne vrednosti i sklone su čuvanju uspomena i sećanja. Imaju tendenciju da se vežu za prošlost i mogu biti vrlo nostalgični. Takođe, umetnost i pisanje mogu biti izrazi kroz koje mogu izraziti svoje duboke emocije.

Promenljivost u komunikaciji
Osobe s ovim položajem Merkura mogu biti promenljive u načinu izražavanja i mogu imati oscilacije u raspoloženju koje utiču na komunikaciju s drugima.

Tri znaka će imati velike koristi od Merkura u Raku, a to su Rakovi, Ribe i Škorpije.

Rak
Vladar vašeg trećeg polja u prvom polju donosi vam odličan period za završavanje papirologije. U ovom trenutku možete da rešite pitanje važnog ugovora ili potpišete dokument koji je bio na čekanju. Moguća su kraća putovanja, lepe vesti, a vaša moć ubeđivanja će biti na zavidnom novou. Moguća je kupovina novog automobila.

Ribe
Merkur u petom polju donosi vam nova poznanstva, a moguće i zaljubljivanje. Jedna mlađa, šarmantna osoba će vam zapasti za oko i lako može da se dogodi ljubav na prvi pogled. Budite otvoreni za pozive za izlaske jer vam slede emotivna iznenađenja.

Škorpija
Odličan period za putovanja i saradnju sa inostranstvom! Možete da naučite nešto novo o kulturama koje vas zanimanju, ali i usavršite strani jezik. Odličan period za usavršavanje. Imate šansu da ostvarite dobru saradnju sa inostranim firmama.

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …