POLICIJA ZA PETAMA ZADRUGARU: Ugrozio je živote ljudi, preti mu OGROMNA KAZNA? (FOTO)

Sve je otišlo predaleko…

Nakon što je raskinuo sa devojkom Majom Marinković, bivši zadrugar Bilal Brajlović je odlučio da ne pati zbog bivše ljubavi i prekida, već da uživa punim plućima.

Na svom Instagram profilu je podelio snimak na kom sa svojim rođenim bratom prisustvuje svadbi i ludo se zabavlja, ali svima je jedan detalj zapao za oko, a to je pomalo opasna vožnja mimio propisa.

Bilal je sa svojim bratom Bakirom, kao što smo već pomenuli, vozio automobil u koloni koja je pratila mladence, jer je prema svemu sudeći prisustvovao venčanju. U jednom momentu je tokom vožnje prikazao kadar koji je mnoge njegove pratioce uplašio.

Naime, Bilal je gotovo ceo izašao kroz prozor tokom vožnje, dok je automobil bio u pokretu, slaveći pomenuti događaj, ali ni ne sluteći da je time ne samo svoj život, već i živote drugih učesnika doveo u opasnost.

Ova nepropisna vožnja se oštro sankcioniše, kažnjava i ne toleriše od strane saobraćajne policije. Da li će Brajlovića stići kazna, vreme će pokazati, a verujemo da će mu nakon ovog snimka policija biti za petama.

Bilo kako bilo, nadamo se da je Bilal uživao na svadbi i da će sve proteći bez posledica.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …