VEĆ STIŽE NOVA LJUBAV ANĐELI? Samo par dana nakon raskida sa Zvezdanom, Đuričićka PRIZNALA

Izgleda da je raskid definitivan.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nedavno su stavili tačku na svoju vezu, a ona je potom spakovala svoje stvari i otišla u Crnu Goru kod roditelja.

Anđela svo slobodno vreme koristi u druženju sa prijateljima i porodicom, a kako kaže, već uveliko pravi planove za svoju budućnost.

Ona je po diskvalifikaciji iz Zadruge angažovana na Hajp televiziji, gde je vodila samo jednu emisiju sa Slavnićem, međutim kako je došlo do raskida, došlo je i do prekida saradnje.

Đuričićeva je međutim dobila samostalni projekat, emisiju pod nazivom “Tračarenje sa Anđelom”, a kako je istakla ima novina i na ljubavnom polju.

– Raskinula sam pre par dana. Ljudi su to shvatili da sam raskinula zbog posla, ali nije to tako. Nema to veze sa poslom. Posao je jedno, ljubav je drugo. To je završeno iz drugih razloga – navela je Anđela, kojoj su zarada i nezavisnost od roditelja, kako je nedavno otkrila, sada prioritet.

– Imam dosta udvarača i inboks mi je pun, ali ja na to ne obraćam pažnju. Pisali su mi mnogi i dok sam bila u vezi – dodala je za “Hype”.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Mama i tata su se razveli, prvo oglašavanje Nike Tošić, deca pate mnogo jače

Jutros smo saznali da su od danas i zvanično razvedeni Jelena Karleuša i Duško Tošić …