OTKRIVENO OD ČEGA BOLUJE ANA NIKOLIĆ: Pevačica je već otpočela LEČENJE u velikom je PROBLEMU

Ana Nikolić vodi bitku sa kožom

Ana Nikolić nedavno je viđena kako izlazi iz bolnice za kožne bolesti i zabrinula svoje fanove. Da pevačica ima probleme sa kožom primetili su i njeni pratioci na Instagramu, koji su se pitali kakve se to ispucale linije nalaze na njenom licu.

Pevačica, kako mediji prenose, već godinu dana ide na tretmane kako bi se oslobodila ovog problema, a kako bi donekle prikrila problem, koristila je mrežicu preko lica.

Iako se pričalo da je pevačica zadržana u bolnici, ispostavilo se da je ipak bila na kontroli.

– Ana već godinu i po dana odlazi kod jedne doktorke na Dedinje, gde pokušava da reši problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana, ona stavlja glavu ispod lampe, čija svetlost pomaže isušivanju tih krasta. Njoj se to neko vreme sve povuklo, ali joj se poslednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kada se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primetili da je krila lice mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno videle otvorene rane, i to čak na tri mesta. To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja, jer joj se koža na tom delu oljuštila. Baš muku muči s tim poslednjih nekoliko nedelja – rekao je izvor Kurira i dodao:

– Ana zbog ovoga nije završila u bolnici. Ona je tog dana samo išla u pratnji svoje majke na redovnu kontrolu, kako bi proverila parametre krvne slike. Nervira je sve to i pravi joj probleme, ali je rešena da ovaj zdravstveni problem reši, tako da sluša sve savete dermatologa – završava izvor.

Izvor: ekskluziv.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …