POJAVIO SE ŠOKANTAN SNIMAK KARIĆEVOG NASILJA NAD ŠAVIJOM: Ostaćete u ŠOKU kada vidite ove JEZIVE scene (VIDEO)

Pojavio se snimak koji dokazuje nasilje Stefana Karića nad Natašom Šavijom.

Već skoro dva meseca javnost bruji o nasilju koje je Stefan Karić navodno učinio nad Natašom Šavijom kada ju je, kako ona tvrdi, krvnički pretukao, polomio joj jagodičnu i viličnu kost, zbog čega je imala nekoliko operacija, a posledice su vidljive još uvek.

Sada se pojavio skandalozan snimak na kom se vidi početak njihovog sukoba i svađe. Jasno se može videti da je Stefan prvi počeo da čupa Natašu, zbog čega mu je ona udarila šamar. On joj je zatim opalio šamar, da bi potom počeo da je davi. Kada je krenula da se brani, on ju je gurnuo na stepenice i ponovo počeo da je davi. Zatim ju je podigao i vukao kao vreću kroz hotel dok je ona pokušavala da mu se otrgne.

Na spornom snimku koji je Pink.rs objavio se vidi kako Karić na silu izvlači Šaviju iz hotela gde ju je prethodno već tukao. Ono što je zanimljivo, jeste da se na snimku ne vidi vreme kada je Karić izašao sa njom napolje, tako da samo ona zna šta joj je radio tada.

Podsetimo, Stefan je bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici kao glavni osumnjičeni za prebijanje Nataše Šavije i to po njenoj prijavi.

Video credit:pink.rs
Izvor:republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …