MOMCI SE SLIKALI NA TVRĐAVI U NOVOM SADU POTOM SE JEDAN OD NJIH OKLIZNUO: Sa sobom je povukao i PRIJATELJA, na žalost OVAKO se sve završilo

Ovog aprila desila se velika tragedija koja je potresla ceo Novi Sad pa i šire, kada je jedan od mladića hteo da se fotografiše, a tom prilikom se okliznuo i prilikom pada sa sobom povukao prijatelja

“Bili su drugovi od najranijeg detinjstva, iz komšiluka, strašno je šta se desilo – gocorila je za “Blic” rođak Stefana Lj. koji je povređen prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, dok je njegov prijatelj Lazar Đ. izgubio život.

Kako kaže Stefanov rođak, ovaj 30-godišnjak je oženjen i ima malo dete.

– Stefan mi je rod, ali znam i Lazara. To su dobri ljudi, bez ikakve loše reči. Strašno je ovo što se dogodilo. Stefan drži butik, a Lazar je radio u EPS-u. Znaju se od detinjstva, to je komšiluk. Išli su zajedno i u osnovnu školu, mislim – vidno potresen priča Stefanov rođak.

Istog godišta, obojica su zajedno odrasli u Plani kod Paraćina. Kako je došlo do toga da se nađu u Novom Sadu, naš sagovornik nije siguran.

Kako je “Blic” nezvanično saznao, obojica mladića su pre kobnog pada bili na proslavi momačke večeri.

Uprkos reanimaciji lekara novosadske Hitne pomoći, za Lazara je ovaj pad bio koban i on je na licu mesta izgubio život, dok je Stefan povredio kičmeni stub i grudni koš.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …