HTELA DA SKOČI SA ZGRADE JER JE MUŽ PREVARIO: U trenutku skoka sa 10 sprata ON je izlazio iz zgrade PALA JE NA NJEGA, ostatak priče ŠOKIRA…

“Šta je sudbina, nekada se problem rešava sam od sebe!”

Ginisova knjiga rekorda je godišnji pregled svetskih rekorda kako ljudskih dostignuća tako i prirodnih fenomena. Prvi put ju je objavio 1955. godine pivarsko preduzeće “Ginis”, a danas se objavljuje u više od stotinu zemalja širom sveta na više od 23 jezika. Zapravo, 2005. godine izašlo je pedeseto jubilarno izdanje zbornika.

Na TikTok – u ovoga puta osvanuo je jedan zanimljiv slučaj. Reč je o ženi koja je prevarena od strane supruga, a s obzirom na to koliko je to saznanje pogodilo odlučila je da se ubije, odnosno da izvrši samoubistvo.

– Jedan od najčudnijih smrtnih slučajeva pomenut je u Ginisovoj knjizi rekorda… Žena je bila veoma ljuta na svog muža kada joj je rekao da je ostavlja i da ide sa drugom ženom. Njena reakcija nakon njegovog odlaska bila je da se bacila sa desetog sprata i u tom trenutku njen suprug napuštao je zgradu. Pala je na njega, ubila ga je, a ona je preživela – piše u videu na TikTok – u.

Neki korisnici pomenute društvene mreže našalili su se u komentarima i prokomentarisali:

“Šta je sudbina, nekada se problem rešava sam od sebe”, “Neki će reći da je slučajnost”, “Koja srećnica”, “Karma”, pisali su.

@mirsada1979

♬ original sound

Izvor: republika.rs

Check Also

Umro legendarni glumac, svi u suzama!

Od legende se oprostila i koleginica Helen Vort Džerfri Hinslif, najpoznatiji po ulozi Dona Brenana …