URADITE OVO I NOVČANIK IMA DA VAM BUDE PUN PARA: Stručnjaci tvrde jedno mesto u kući je BITNO za FINANSIJE

Feng šui stručnjaci su otkrili još jednu caku za privlačenje novca.

Možemo slobodno reći da je novčanik naše skladište za novca, baza gde čuvamo svoje vrednosti. Sada su nam feng šui majstori otkrili koje mesto je bitno u kući kako bi energija novca dospela u novčanik.

Prema učenju fengšuiju svaka kuća je podeljena na određene zone. Neka je namenjena ljubav u domu, druga za udobnost i sreću, a neka za prosperitet. Ukoliko žellite da povećate prihode i oslobodite u domu protok za energiju obilja, onda treba da se fokusirate na ugao novca, ali i da posebno obratite pažnju na mesta na kojima čuvate ili štedite novac.

Novčanik staviti u jugoistočni deo kuće.

U svakoj kući jugoistočni sektor je odgovoran za materijalno blagostanje. Baš u tom delu doma treba čuvati “kasicu prasicu” i stalno je dopunjavati. Feng šui stručnjaci ističu d ane bi bilo loše kada dođete kući baš u ovaj sektor doma da ostavite novčanik kako biste privukli novu energiju obilja. Takođe, ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu.

Jugoistočni deo doma koji je zadužen za povoljne finansije treba i obogatiti biljakama, pa prema feng šuiju u ovom delu doma treba držati drvo novca, zelene biljke ili ljubičasto cveće. Pomoću elementa Vode povećaćete efekat zone bogatstva. U jugoistočni sektor doma postavite posudu sa vodom, mali akvarijum ili ukrasnu fontanu. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane.

U ovom delu doma korisrtite predmete u zlatnoj i crvenoj boji, a možete stavljati i određene talismane poput fengšui figurica, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima. U feng šui tradiciji izrađuju se i razne amajlije poput vaze bogatstva.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete ili ne želite da čuvate novac u jugoistočnom delu doma, onda novčanik i kasicu držite na takozvanim tačkama moći u domu. To su mesta u kući na kojima se vi najlepše i najprijatnije osećate i koja zrače pozitivnomenergijom.

Izvor: republika.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …