BOLEST U NOVAKOVOJ PORODICI: Vređanje od strane hejtera zbog nesrećne dijagnoze

Saška Veselinov Đoković, snajka tenisera Novaka Đokovića, pre dva meseca je sa suprugom Đorđem Đokovićem dobila naslednika Aleksandra.

Saška je odlučila je da odgovori hejterima na komentare povodom svoje kilaže i otkrila sa kojim se zdravstvenim problemom suočava.

– Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme, pokušavam da izvučem najbolje iz situacije – navela je Saška juče na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Đorđe i Saška žive u luksuznom delu Beograda, imaju dva kućna ljubimca, psa Zaru i papagaja Pipi, za koje je Saška veoma vezana pa ih često pokaže svojim pratiocima na mrežama.

U Saškinim objavama smo tako dosad mogli da vidimo kako im je sređen dnevni boravak, kao i WC, dok je većina stvari u belim tonovima, u drvetu i mermeru.

Često uživaju i pored kamina, a nema sumnje da bi im na “ljubavnom gnezdu” pozavideli mnogi.

Saška Veselinov Đoković je,dlučila da otkrije sa čim se bori u poslednje vreme.

Izvor: alo.rs

Check Also

KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dečak-ub*ca, napravio kompletan plan!

Maloletni zlikovac se nada ovome… Kosta Kecmanović, čvrsto veruje da će, pre ili kasnije, a …