Teodora Džehverovićraskinula je vezu sa slovenačkim košarkašemMaticom Rebecom.

Iako se o toj vesti po kuloarima šuškalo već duže vreme, s obzirom na to da neko vreme nisu viđeni zajedno u javnosti, jedan potez definitivno je pokazao da u njihovom odnosu nešto ne štima.

465465465798.jpg
Instagram/teodoradzehverovic, Instagram/maticrebec 

Pevačica je tako otpratila košarkaša sa Instagrama, a on je brže-bolje uzvratio istom merom, pa ju je obrisao sa liste prijatelja.

Kako saznajemo od izvora bliskom pevačici, njih dvoje su tačku na svoju ljubav stavili još pre mesec dana.

Džehva i Rebec Autor: Printskrin Instagram

– Džehva i Rebec nisu zajedno još od septembra. Do nje su došle neke priče da ju je prevario, ali ona u to nije htela da poveruje. Ipak, posle nekog vremena pronašla je ne poruke i fotografije u njegovom telefonu i potpuno se šokirala. Poludela je od besa i odmah mu je poručila da može da pokupi svoje stvari iz njenog stana i da ide. On je pokušavao da je ubedi da nije sve kako izgleda i da mu oprosti, ali nije htela ni da čuje za to. Nije imao drugog izbora pa je otišao. Od tad je sve vreme zove i moli da se pomire, ali je Teodora ostala neumoljiva i rešila je da se u potpunosti posveti karijeri. Već je počela da sprema i novi album, o momcima sad i ne razmišlja. Kako je stalno zvao i slao poruke, ubrzo ga je i blokirala, a kad se prebacio i počeo da joj piše na Instagramu, i tu ga je otpratila, što je onda i on uradio. Tako se sve i saznalo – otkrio nam je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom i njenom majkom Gordanom, ali nam se one nisu javljale na pozive.

fmpzvezda70663.jpg
Starsport© 

Inače, njih dvoje nikad nisu objavili zajedničke fotografije na svojim profilima, jer su se sve vreme trudili da vezu sakriju od očiju javnosti, iako u tome nisu uspeli. U jeku raskida, Teodora je napustila Srbiju i otišla u Dubai kod brata Save i snajke Adriane, kako bi ih posetila i videla bratanicu Doroteu. Slobodno vreme iskoristila je i kako bi pobegla od obaveza i malo odmorila, pa tako svakodnevno kači provokativne fotografije u kupaćem kostimu i svojim pratiocima pokazuje kako uživa sa porodicom, daleko od Beograda.

Podsetimo, Teodora je krajem avgusta “uhvaćena” na opraštajnoj utakmici Gorana Dragića. Džehva je tada došla da podrži Rebeca. Kamere su je usnimile i emitovale uživo na televiziji. Pevačica je krajičkom oka primetila da je snimaju pa je uputila blagi osmeh, a potom nastavila pomno da prati utakmicu i navijala.

whatsapp-image-20240628-at-10.08.52-pm.jpg
Damir Dervišagić 

Kurir.rs

 Bonus video:

00:12
Teodora Džehverović novi dečko  Izvor: Tiktok/@miiijci