Пљуште прозивке на Секин рачун, а некада је цветало пријатељство између ње и Цеце: ОВАЈ тренутак је био пресудан у прекиду односа

Сека Алексић је недавно прокоментарисала стил и изглед своје некадашње пријатељице Светлане Ражнатовић Цеце, поручивши да би на њеном месту шминкеру и стилисти дала отказ.

Због њених речи реаговао је бивши задругар и Цецин пријатељ, Марко Ђедовић. Он се на Инстаграму обрушио на Секу Алексић:

– Нарикачо са Ибарске магистрале, да ти појасним. За тебе и јесам ријалити лик јер ниси пратила политику некада, нити си ишла на факултете када је то требало, већ си била заузета активностима на Ибарској магистрали и смишљала како Зокију и Капришу да сместиш аферу да не вратиш човеку паре и продавала пријатељице као килограм кромпира – написао је Ђедовић.

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: Србија Данас

У недавном интервјуу, певачица Цеца Ражнатовић је открила разлоге зашто се не оглашава на провокације и критике из света естраде. Њена одлука да остане суздржана изазива радозналост, а она наглашава да сматра да је боље не улазити у јавне сукобе.

– Нема ту неке велике мудрости, једноставно не желим да одговарам, не желим да се свађам ни са ким. Не желим никога да убеђујем у супротно, ако мислиш тако – мисли, твој проблем, не занима ме. И онда свих ових година сам ћутала јер не желим да се ваљам у блату, нити да се примитивно обраћам, ни да дозвољавам себи неке непријатне ситуације. Кад неко прича о вама он не схвата да прича у ствари о себи, то је највећа грешка што људи то не капирају – рекла је Цеца и наставила:

Seka-Aleksić
Сека-Алексић / Извор: Србија Данас

– Свим тим мојим ћутањем, јер мене то стварно не занима, не дотиче ме, онда је била прича – она се не оглашава јавно, него ми ради иза леђа. Не, него не можеш да се помириш са тим да мене то не занима. Имам социјалан живот, сјајну каријеру, дивну породицу, сада имам и унучиће, имам дивне пријатеље. Нисам усамљена и несрећна жена, жена сам која има богат друштвени, социјални, професионални живот, пронашла сам се и ту где сам се пронашла ја сам срећна.

Како је дошло до прекида пријатељства?

Подсетимо, Сека и Цеца су у једном периоду биле готово нераздвојне, а Алексићева је годинама била редован и радо виђен гост на свим слављима породице Ражнатовић. У једном моменту певачице су престале да се друже, али до јавности никада није дошао разлог због чега су прекинуле пријатељство.

Ceca
Цеца / Извор: Србија Данас

Како су медији писали својевремено, након што су прекинуле пријатељство у тишини, сукоб је ескалирао када је у априлу прошле године преминуо модни дизајнер Саша Видић, са којим је Цеца такође прекинула пријатељство, док је био Секин пријатељ до последњег дана. Када су је новинари питали да то прокоментарише, Цеца је само прошла поред њих, а онда се огласила Сека и како многи сматрају индиректно прозвала колегиницу статусом на “Twitteru”:

– Поједине персоне треба да науче шта је саосећање и савест, да науче шта је поштовање према некоме ко је преминуо, ако сте барем мало прави верници, а не механички – написала је Сека тада, али на питање новинара коме је статус био упућен, није желела да одговори.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Umrla Zagorka Stojanović u 86. godini: Tokom bogate umetničke karijere uspešno je kreirala kostime, ali i kompletne scenografije za filmove, pozorišne predstave

U Rakarima je 17. ovog meseca u 86. godini preminula Zagorka Stojanović, svestrana likovna umetnica …