Predosećao svoju smrt? Majka preminulog glumca otkrila šokantne detalje, tvrdi da su mu ovo poslednje reči

Predosećao svoju smrt? Majka preminulog glumca otkrila šokantne detalje, tvrdi da su mu ovo poslednje reči

Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a godinu dana nakon njegove smrti prvi put se javno oglasila njegova majka. Suzan Morison u NBC-jevoj emisiji Today je ispričala da je Metju “predosećao da će umreti”.

Smrt Metjua Perija bila je pripisana “akutnim učincima” ketamina zbog kojeg je izgubio svest i utopio se u svom džakuziju, a njegova majka otkrila je detalje njihovog razgovora.

“Prišao mi je i rekao: ‘Jako te volim i srećan sam što sam sada s tobom.’ Bio je to neki predosećaj ili tako nešto. Tad nisam o tome razmišljala, ali sam pomislila: ‘Koliko je prošlo otkad smo tako pričali. Prošle su godine.’ Mislim da je postojalo nešto… Bilo je neizbežno da će se to dogoditi i on je to osećao”, prisetila se Suzan.

“Ali tad je rekao: ‘Više se ne bojim.’ I to me zabrinulo”, dodala je.

Metju Peri je umro je u oktobru prošle godine od akutnog učinka ketamina i drugih opijata zbog kojih je izgubio svest i utopio se džakuziju, po obdukciji iz decembra. Glumac je javno priznao decenije zlouporabe raznih supstanci, uključujući godine u kojima je glumio Čendlera Binga u hit televizijskoj seriji iz 1990-ih “Prijatelji”.

Podsećamo, jedan od dvojice kalifornijskih lekara koji su među petero optuženih za njegovu smrt predoziranjem priznao je u sredu krivicu za ilegalnu distribuciju ketamina. Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD-a u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Bonus video:

02:59

Biljana Oljača: Svaki narcis je i manipulator, ali svaki manipulator nije narcis!

(Espreso/ Blic žena/Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Zgodna žena i odbegla mlada i privatno: Džulija Roberts je ostavila verenika pre venčanja i otišla sa njegovim najboljim drugom

Čim se pomene njeno ime, ne treba puno prostora za priču. Ona je izuzetno uspešna …