Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske! Vučić priredio ručak u čast Šujoka: Verujem da naše dve zemlje mogu da naprave veliki iskorak u budućnost!

Predsednik Aleksandar Vučić priredio je ručak u čast predsednika Mađarske Tamaša Šujoka.

Dragi predsedniče, uvaženi gosti, srećan sam što mogu da vas ugostim. Uvek nam je posebna čast i privilegija kada dođu visoki gosti iz Mađarske, posebno kada je to predsednik Mađarske. Verujem da, uprkos teškim vremenima, naše dve zemlje mogu da naprave veliki iskorak u budućnost i da istinskim prijateljstvom i međusobnim povezivanjem mogu da naprave dobre rezultate za naše građane. Želim Vam dobrodošlicu u nadi da ćemo naše dve zemlje da unapređujemo i da ćemo jedni druge da poštujemo i da se pomažemo i u budućnosti. Dobro nam došli i živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske”, objavio je Vučič na Instagramu.

 

 


Novi pokušaj atentata na Fica! Slovački premijer ponovo na meti napadača zbog stava o Ukrajini!

Politika

Početkom oktobra u Slovačkoj muškarac sa pištoljem priveden je na javnom događaju kojem su prisustvovali članovi slovačke vlade i parlamenta, uključujući predsednika Petera Pelegrinija i samog premijera Roberta Fica, sa sumnjom da je imao nameru da izvrši atentat na slovačkog predsednika Vlade.

sledeća vest




Informer

Check Also

Млади певач љубав са девојком крунисао песмом симболичног назива – посебан печат нумери дао је Александар Софронијевић

У питању су певач Давид Максимовић Max и његова девојка Вања Ћирковић, који су објавили …