“KADA SAM SE RAZBOLELA, CECA MI JE POMOGLA” Spekulisalo se o odnosu folk dive i njene kume: Posle 4 godina otkrivena istina


Zabava

Spekulisalo se o odnosu Cece Ražnatović i njene kume: Posle 4 godina otkrivena istina

Svetlana Bubanja Bucka, Cecina dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica, u dokumentarno-igranom serijalu “Ceca show”, koji se emitovao na “Blic” televiziji, ispričala je anegdotu sa velikog koncerta najveće balkanske zvezde.

Svetlana Ceca RažnatovićFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Svetlana Ceca Ražnatović

– Dešavalo nam se da u toku koncerta više ne može da izdrži u sandalama, pa ja priđem i skinem joj sandale – kaže Bucka prsećajući se i jedne anegdote sa Cecom.

Blic preporučuje

Bucka

Foto: youtube/REDTV / youtube

Bucka

– Bio je koncert u Sidneju, završio se koncert, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Ja sam stajala ispred i gledala da li je sve u redu. Ja vidim da bretela puca, to je bila filmska scena.

– Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i ja sam bukvalno skočila preko fanova, bretela puca, a ja je u tom pucanju hvatam. Ja sam ostala tu pored nje držeći tu bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja – kaže ona.

Ceca Ražnatović

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Ceca Ražnatović

Bucka je prošla kroz izuzetno težak period u životu, kada joj je dijagnostikovan tumor na dojci, a tada joj se našla u životu upravo Ceca.

– Prvi put sam otkrila tumor na grudima pre sedam godina, kad sam bila na turneji s Cecom. S nama je na tom koncertu bila i Mira Škorić, koja mi je, kao i Ceca, mnogo pomogla kad je reč operaciji. Mira je angažovala svog doktora i maksimalno mi je bila posvećena – ispričala je jednom prilikom Bucka i apelovala na sve žene da redovno posećuju lekara kako bi se na vreme otkrila bilo kakva promena.

VIDEO: Ceca o idealnom muškarcu


Blic

Check Also

Umrla Zagorka Stojanović u 86. godini: Tokom bogate umetničke karijere uspešno je kreirala kostime, ali i kompletne scenografije za filmove, pozorišne predstave

U Rakarima je 17. ovog meseca u 86. godini preminula Zagorka Stojanović, svestrana likovna umetnica …