“UŠIVAJU SE DA BUDU PONOVO NEVINE” Lepa Lukić u šoku, progovorila i o intimnim odnosima: “Bilo je lepo”


Zabava

Lepa Lukić u šoku, progovorila o intimnim odnosima: “Bilo je lepo”

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić priznaje da je šokirana koleginicama sa estrade koje su se podvrge estetskim korekcija, te je tom prilikom otkrila i čime je još više zaprepašćena.

Lepa LukićFoto: Milan Ilić / Ringier

Lepa Lukić

Ovom prilikom, Lepa Lukić je govorila o svom prvom iskustvu i intimnim odnosima.

Blic preporučuje

Neke idu da se ušivaju da budu ponovo nevine. Bože sačuvaj! Gledam ih kako se operišu po nosu, ušima, licu, guzu podižu i tako dalje, ali još uvek nisam čula da se ušivaju, pa da ponovo trpe one bolove, rekla je Lepa, pa se prisetila svog prvog intimnog iskustva:

– Pa to boli. I ja sam se uvek čudila zašto svi izgiboše za taj se*s, a to boli. Posle prvog sam mislila da to više nikada neću da uradim ponovo… I onda ti petog dana konačno bude lepo, završila je Lukićeva u Jutarnjem programu Happy televizije.

Lepa Lukić

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Lepa Lukić

Ima tri penzije

Pevačica Lepa Lukić (84) ima tri penzije, a jednom prilikom otkrila je tačnu cifru koju prima mesečno.

Kako je Lepa tada navela, prvu penziju zaradila je godinama staža, druga je nacionalna, a treće kanadska od pokojnog supruga.

Lepa Lukić

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Lepa Lukić

– Ja nemam veze s penzionerima, jesam u tim godinama, ali družim se s mladima. Ja sam u penziji pune 23 godine. Ništa ne tražim, ja sam zadovoljna. Tri penzije imam. Sve sam zaslužila. Ja sam nacionalnu dobila sa zaslugom. U statusu estradnog umetnika sam 25 godina, a pre toga sam bila običan estradni umetnik. Tako sam dobila veću osnovicu za penziju. Ja mogu da trošim jednu penziju nedeljno, ne moram da se ustežem. Jednu u iznosu od 107.000, kao osnovna penzija, koju sam zaslužila radnim stažom, drugu, nacionalnu penziju, koju mi je dodelila država, u iznosu od 73.000 dinara, i treću, u iznosu od 1.250 evra koju dobijam iz Kanade, a koju sam nasledila od pokojnog muža. Imam i poneki nastup – ispričala je Lepa Lukić u emisiji “Posle ručka” na Happy TV.

VIDEO:Metar moga sela, Lepa Lukić


Blic

Check Also

Od Zrenjanina do Beograda za pola sata! Autoput kroz Banat gradi se u dva smera u isto vreme!

Autoput Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, prvi autoput na teritoriji Banata, biće dužine 105,4 …