"На суду смо провели 15 година" Миле Китић са супругом мора да напусти лукс вилу у Београду – певач се огласио и открио разлоге

Певач Миле Китић и његова супруга Марта Савић одлучили су да се одселе на Авалу. Марта се већ неко време не појављује се у јавности, а протеклих година највише времена проводи у Доминиканској Републици где су пазарили луксузну некретнину.

– Пре 20 година смо купили земљу на Авали. Били смо дуго на суду са човеком од кога смо је купили, јер он није имао завршене папире. Једно 15 година смо се судили са њим и на крају смо добили спор – рекла је Марта за Информер и додала:

– Подигли смо кућу, а после короне смо одлучили да то кренемо да сређујемо и да се тамо преселимо. Не знам тачно која је површина земљишта у питању, не разумем се у то, али је довољно велика да имамо лепо двориште. И двориште и кућа ће бити лепши и већи него ово што сад имамо у граду. Није то викендица, правимо нешто где желимо да живимо, планирамо да се преселимо скроз. Имаћемо и базен и све што нам треба. Ваљда то заслужујемо – закључила је она тада. 

marta-savic
марта-савиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

“У Београду више немам приватност”

Миле Китић је недавно јавно проговорио о пресељењу, истакавши да им је потребан мир и бег од све већих градских гужви. 

– Па Марта се вратила из Доминикане, дошла је сад, има неке обавезе. Малу кућу на Авали правимо. У граду већ губим приватност. Праве се зграде око мене. Тамо имам добар плац и нешто мало ћемо направити, да уживам – рекао је тада за “Блиц“. 

Mile-Kitić
Миле-Китић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Poznat motiv ubistva gradonačelnika u Austriji: Policija aktivno traga za osumnjičenim, moguća i treća žrtva (FOTO)

Nakon pucnjave u okrugu Rorbah i pronalaska tela lokalnog gradonačelnika pokrenuta je velika operacija u …