Tajkunski licemeri dotakli dno: Sada im smeta i slavska trpeza SNS, a sa ushićenjem su prenosili prežderavanje lažnih ekologa na livadi! (VIDEO)

Tajkunski licemeri i lažovi dotakli su dno u svojim izveštavanjima pa im sada smeta bogata trpeza koju je Srpska napredna stranka imala na stranačkoj slavi Sveta Petka, a nije im smetalo izležavanje i prežderavanje lažnih ekologa na livadi.

Tajkunski mediji su po ko zna koji put pokazali svoje licemerstvo i koliko lažu narod Srbije. Oni su u svojim medijima na najsramniji mogući način preneli atmosferu sa slave Sveta Petka koju slavi Srpska napredna stranka i napisali sraman naslov ” Na slavi SNS raskošna trpeza, a građani neka jedu parizer i dva jaja: Kako izgleda kad se naprednjaci vesele i slave”. 

Foto: printscreen

Tajkunski mediji

Istog dana 120 km dalje lažni ekolozi su se prežderavali na livadi sa gulašem, kolenicama i pasuljem i taj događaj su sa ushućenjem preneli tajkunski mediji. Onda im to nije smetalo da izveštavaju, a slavska trpeza SNS jeste?! Licemerje da ne može biti veće!

Foto: printscreen

Tajkunski mediji izveštavaju iz Gornjih Nedeljica

Na ovom saboru, saborski kao i do sada. Mogao bih da pominjem i šta se jelo. Jeo se gulaš od 25 kilograma mesa, bilo je dvadesetak kilograma kolenica u pasulju. Bilo je tu i prasećeg pečenja – poručio je tajkunski reporter sa ushićenjem.


Podsećamo, juče je u prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu obeležena slava naprednjaka Sveta Petka.

 

 


Među lažnim ekolozima koji blokiraju put pojavio se Dušan Petrović! Dok su građani u panici, Zelenović se smeje! (FOTO)

Politika

Dušan Petrović, čovek poznat po uništenju i Šapca i Srbije, pojavio se da blokira ulicu u Šapcu zajedno sa lažnim ekolozima, na čelu sa Nebojšom Zelenovićem koji se bez trunke srama smeje dok sa ekipom divlja.

sledeća vest




Informer

Check Also

3 HICA U POTILJAK I KRVLJU ISPISANA MISTERIOZNA PORUKA NA OGLEDALU: Ovo je policija zatekla na mestu Kneletovog ubistva! Sa 21 godinom bio je kralj podzemlja…

Na današnji dan pre 32 godine ubijen je Aleksandar Knežević Knele, verovatno najupečatljiviji lik kriminalnog …