Borislav Terzić Terza progovorio je o odnosu sa Sofijom Janićijević nakon kratke pauze koju su napravili u vezi, te je otkrio da nikada nije bio zadovoljniji.

Terza progovorio o ljubavi sa Sofijom, pa je digao u nebesa
Print Screen 

Kao da nas je ta pauza zbližila, ja sam imao malo više vremena da razmislim i sad se baš lepo osećam – rekao je Terza.

– Šta je to što si shvatio u toku ta dva tri dana, kada već niste bili zajedno? – upitao je Darko.

Shvatio sam da se baš zaljubila. Jako mi je privržena, za svakog momka koji je pogleda ona odmah dođe i kaže mi. Razmislio sam o svom ponašanju i moram malo da promenim neke stvari. Prošle godine sam bio slobodniji, zezao sam se, ali vidim da joj to smeta.Ona se ponaša fenomenalno prema meni, stvarno svaka joj čast – rekao je Terza.

– Je l’ ti stvarno ovih dana dokazala svoje emocije? Ona je i plakala i bila tužna – rekao je Darko.

Terza progovorio o ljubavi sa Sofijom, pa je digao u nebesa
Print Creen Youtube 

– Kad malo bolje razmislim u 95 posto slučajeva sam ja kriv u odnosu sa ženama. Nisam je saslušao do kraja, ali stvarno je u pravu. Vidim da je zaljubljena, da ti čuješ šta ona meni priča ispod pokrivača. Kaže mi da joj se sviđam od glave do pete, da joj se ovo drugi put u životu desila ovakva ljubav – rekao je Terza.

– Terza kako gledaš na to što su je mnogi žestoko vređali, a ona je trpela i ćutala? – upitao je Darko.

– Meni je to bilo čudno, ona je meni rekla da ja dajem ljudima materijala da vređaju i nju i mene i upravu je. Super je, super mi je s njom i stvarno mnogo je dobra devojka. Zaljubljenija je i vidi sigurnost u meni, savršen sam joj, vidi da sam ja momak za primer – rekao je Terza.

Kurir.rs/Pink.rs

 Bonus video

05:19
STARS EP 409 Izvor: Kurir TV